reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
a ja nie umiem na allegro kupować :-(
super ciuszki kupiłyście dziewczynki :tak:
ja jutro do Pepco po 1 Tshirt z napisem :"Mummy's little soldier" :-D
ja latem będę w Tshirty i szorty, rampersy ewentualnie samo body

Ja zdecydowanie bede troche stoic, takie male hobby :) rompersy na wielkie upaly sa w sam raz, ale wiadomo, ze z pogoda bywa roznie , czasem wieje lekki wiaterek, czasem jest bardziej pochmurnie , warto tez miec cienka kurteczke.

Ja mysle juz nad kompletowaniem garderoby do Tunezji, bo z kolei nie wiem czy puszczanie go w samym rompersie po raz pierwszy na takie wielkie slonce to dobry pomysl. Takiego slonca nie widzial ani we wrzesniu ani grube miesiace po tym, wiec jakies cienke spodenki i t-shirt do spacerowki, zeby tych nozek nie spalil...

A wiecie jaki bloker/krem z filtrem dla takich malych dzieci ?

Kurcze sprawdzilam, ze u nas sa emulsje takie lepsze dla dzieci za 16 eur i w gore za tubke... A przeciez ja tez musze miec... Chyba zbankrutuje.

Chyba poprosze tate zeby mi takie przywiozl razem z wozkiem.

A na lato mamy tez kapelusik taki miekki plazowy, i chce jeszcze kupic ta czapeczke z daszkiem co wam pokazywalam kiedys.
Kupilam jeszcze Adasiowi 2 kurtalki, jedna srednio ocieplana (mniej niz zimowa) a inna bawelniana baseballowka , jutro wrzuce wam foteczki :)

dzieki za cenne sugestie, Kasieq, zapraszam, bierz Lenke i bukuj bilet na dzien dziecka do Sousse :) miejsce sie znajdzie!

reklama
Stokrotka ja też planuję zakup tej koszulki !! ;-) dziś ją wylukałam w gazetce ;-)
Ja za rampersami nie przepadam.. sama nie wiem czemu, wole body ;-)
Zdjęcia na osi czasu | Facebook małe słodziaki hehe ;-)

Ayni nie za dobrze Ci z tą Tunezją? zazdroszczę!

ech polazłam do tego Pepco i ZONK koszulka nie dotarła, może będzie w przyszłym tygodniu :wściekła/y:
ech kupiłam 3 inne i pajacyk ;-)

Do góry