reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
kurcze szukam i nie widze. ktoras dawala linka do takich siedzisk/krzeselek do karmienia, co sie naklada na normalne stolki... heeelp

Ayni - babydream ma filtr 50, ale nie wiem czy mają na stanie zimą.

Anmika - jak mop parowy? Ja kupiłam i dupa blada, lakier na dechach w salonie mi się sparzył, pozostaje mi go używać wyłącznie w łazience i w piwnicy, bo tam płytki, a tak w całej chałupie drewno. :-/

A to czesc moich ostatnich łowow czekam jeszcze na przesyłki:-p:-D

DSC01004.jpg DSC01005.jpg DSC01006.jpg DSC01007.JPG

DSC01008.jpg DSC01010.jpg

Załączniki

• DSC01004.jpg
    DSC01004.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC01005.jpg
    DSC01005.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC01006.jpg
    DSC01006.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC01007.JPG
    DSC01007.JPG
    35,4 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC01008.jpg
    DSC01008.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC01010.jpg
    DSC01010.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 45
A ja w ten weekend powyciągałam z szafy ciuszki już do 86 włącznie. W szafie mamy już wiosnę/lato, czekamy kiedy zimę będzie można spakować.

Acha policzyłam ile Weronika ma spodni na wiosnę/chłodniejsze lato - 16 sztuk. :-p

reklama
Heh, to ja wam powiem że ograniczam się do 4-5 piżam i około 7-10 kompletów ubrań (body+spodenki) na rozmiar. Plus 1 sweterek, 1 bluza i 1 kurtka. Więcej nie kupuję bo jak miałam więcej i nie koniecznie do kompletu to młody wyrastał a ja nawet raz niektórych rzeczy mu nie włożyłam. Tak więc teraz na każdy rozmiar kupuję kilka piżamek, kilka kompletów ubranek, jakieś niezbędne dodatki i na tym kończę. Więcej nie ogarniam. Młody ma teraz w rozmiarze 74: 6 par spodenek, 10 bodziaków, sweterek, bluzę, czapeczkę, kurtkę i kombinezon. No i 5 piżamek- pajacy. Niby mało ale wystarcza, na jakieś 2-3 miesiące mam spokój. Szaleństwo ubrankowe mi już minęło, za to zabawki... tu ostatnio przesadzam...

Do góry