Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aniam, nie wiem jaki to model.Ja kupilam uzywana,ale w idealnym stanie,nic nie bylo ani troche zniszczone.Kupilam na Allegro,bylo tak napisane:Mata edukacyjna Fiszer price "Cwierkające ptaszki".Wylicytowalam za 110 zl ,a Pani ktora mi sprzedala dolaczyla jeszcze takie grzechoczace buciki-sloniki,tez fajne.Ale mata jest super-z tego domku po srodku zwisa ptaszek ktory zaczyna cwierkac i ruszac glowka i skrzydelkami kiedy Majka wyciaga raczki do ktorej kolwiek z zabawek.Wlaczaja sie tez takie fajne melodyjki jak z pozytywki.Jest lusterko nietluczace,2 pszolki i jeszcze dwie zabawki.Oczywiscie sa miejsca gdzie mozna dolaczyc jeszcze jakies zabawki.W ogóle-super!Aniam pisze:Benita, ja tez jeszcze nie mam maty. na allegro kupilas ? za ile ? jaki to model ?
Catherinka, ja tez myslalam o Canpolu,ale do poki sie rozmyslalam trafilam na allegro na fisher price za 110 zl,wiec nie duza roznica.catherinka pisze:Filip dziękuje za życzonka, a Agatce przesyła wielkiego urodzinowego buziaka![]()
![]()
Kurcze, też zastanawiam się nad matą, też chętnie kupiłabym używaną - bo taniej, chociaż z drugiej strony Canpola są po około 90 zł. Muszę przekonać męża![]()