• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

Hihihi widze ze Pusia podobnie myslimy hihi fajnie

A co myslisz o tym
zolty2.jpg

Krzesełko do kąpieli
Krzesełko do kąpieli flipper dobra cena tylko tu (335296160) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Wydaje mi sie że w takim krzesełku to sie chyba niewygodnie myje... no plecki może, ale tyłeczek to chyba ciężko skoro maluch na nim siedzi;-).

hihih pewnie tak ale to ma chyba służyć do zabawy zeby dziecko sie nie poslizgneło ani obsunęło.....hmmmmmmm ile jest tego wszystkiego,wszystko czlowiek chcialby miec i wyprubowac.mam swira na pkt zabawek i robieniu zakupow dla Doriana.

hihih pewnie tak ale to ma chyba służyć do zabawy zeby dziecko sie nie poslizgneło ani obsunęło.....hmmmmmmm ile jest tego wszystkiego,wszystko czlowiek chcialby miec i wyprubowac.mam swira na pkt zabawek i robieniu zakupow dla Doriana.

to całkiem jak jak tylko, że ja dla Kacperka ;-):-).
Czasem to mam wrażenie że mi się allegro śni...:-D:-D

OOOOO witaj Lulus zajebiaszcze no nie to krzesełko
Pusia nic nie mow ja mam normalnie piach w oczach a dalej siedze i szukam i szperam hehe a obserwuje chyba z 40 aukcji hihih wszystko by sie chcialo...

hahaha :-D:-D

Kurcze powoli spać mi się chce a jak pomyśle że Kapselek sie zaraz pewnie obudzi na cycka i tak co godzinkę albo dwie przez cała noc to aż mi sie odechciewa wszystkiego :baffled::dry:

reklama
nie ma co zmykam do wyra .... Na głównym światło zostawiłam zapalone wiec jak będziecie szły sapć to zgaście bo kto potem zapłaci rachunek za prąd hihih;-);-):-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry