Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
laski co to za ogrodek?? co tam wszyskie kupujecie?
zainteresowalo mnie to :-)
Women, to krzeslo FP co znalazlas - za 269zl wedlug danych na allegro jest z Jeleniej ...hmmm, myslalam, ze moze chodzi o Jelenia Gore - wyslalam 3 maile do sprzedajacego z pytaniem i dupa... nie odpisal... hmmm, teraz wyslalam kolejnego
Co do fotelika do auta tez juz myslalam o tym wiekszym, ale nie wiem czy to nie za wczesnie, hmmm??
A ogorodek 5w1 tez zamawiami nocnik FP tez...:-):-):-)
Krzeselko chyba jednak FP Rainforest - ale ciagel czekam na odpowiedzi na maile i wtedy albo w Polsce kupimy albo zamowimy z USA, to Baby ONO z pozostalych podoba mi sie najbardziej - oczywiscie po Fisher Price![]()
Women wg mnie sa ladne i mysle ze funkcjonalne. Dla mnie wazne zeby byloparcie uchylne,pokrycie latwe do utrzymania czystosci, duza tacka,kolka z mozliwoscia blokady a ten fotelik z tego co widzialam to wszystko ma
Jezeli chodzi o kolory to wszystkie sa ladne oprocz tego granatowego jak dla mnie zaciemny kolor.Reszta kolorow jest bardzo przyjemna pastelowa.
Ja nie wiem jest tyle ladnych krzeselek a mi musieli wybrac inne:-(powiedzcie dziewczyny szczerze czy ktores z Was podoba sie to??????
![]()

Laski znalazłam jeszcze takie krzesełko i teraz sie waham mniedzy tym a FP
Doradzcie
Jedyne krzesełko z kołyską GALILEO + GRATISY (334931753) - Aukcje internetowe Allegro
![]()
Bylam dzis w 5 sklepach dzieciecych i masakra jakie ceny przebicie po 150 zl na kazdej rzeczy ktora chcialam kupic wiec dzis zamawiam na allegro
ogródek 5w1 i krzesełko z nocnikiem jeszcze sie wstrzymam bo nie wiem czy mi kasy starczy bo chcialam jeszcze zyrafe z FP kupić małemu
FISHER-PRICE INTERAKTYWNA ŻYRAFA UCZY WSTAWAC GW (340022084) - Aukcje internetowe Allegro
![]()
U mnie w sklepie ta zyrafa kosztyje 250zł a ten ogródek 227zl SZOKKK JAKA RóżNICA.
i już nie mogę doczekać się kiedy go zobaczę hihih