• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

reklama
laski co to za ogrodek?? co tam wszyskie kupujecie?
zainteresowalo mnie to :-)

Już Ci pokazuję ...
z1.jpg

z2.jpg

z3.jpg

z5.jpg

z4.jpg

aaaaaa

Pusiu dziekuje
za czasow Milenki byl muzyczny ocean
nie mielismy wtedy na to kaski a kolezanka miala te zabawke i faktycznei dziecko bardzo sie nia interesowalo :-)

Women, to krzeslo FP co znalazlas - za 269zl wedlug danych na allegro jest z Jeleniej ...hmmm, myslalam, ze moze chodzi o Jelenia Gore - wyslalam 3 maile do sprzedajacego z pytaniem i dupa... nie odpisal... hmmm, teraz wyslalam kolejnego:-p:-p

Co do fotelika do auta tez juz myslalam o tym wiekszym, ale nie wiem czy to nie za wczesnie, hmmm??

A ogorodek 5w1 tez zamawiam:tak::tak: i nocnik FP tez...:-):-):-)

Krzeselko chyba jednak FP Rainforest - ale ciagel czekam na odpowiedzi na maile i wtedy albo w Polsce kupimy albo zamowimy z USA, to Baby ONO z pozostalych podoba mi sie najbardziej - oczywiscie po Fisher Price:tak::tak::tak:

No to alnulka kupujemy to samo,chcialam kupic wszystkie te rzeczy od jednego sprzedawcy ale jeszcze nie widzialam,dzis jade do H&M na zakupy i wejde do SMYKA zobaczyc czy maja cos...

Lilka super jest ten skoczek jak maly podrosnie to bede myslała zeby mu kupic.

Sabinko dziekuje...decyzja podjeta.!!!
Spadam na zakupy:-)

No i stało się :))) zamówiłam dziś ten ogród 5w1
z1.jpg

I cieszę się jak głupi bateryjką hihih:-D:-D:-D:rofl2::rofl2:. Najgorsze jest to, że zobaczę go dopiero w piątek bo wtedy będziemy u moich rodziców a tam ta zabawka zostanie odebrana , ale myślę że jakoś tydzień wytrzymam :-D:-D

Women wg mnie sa ladne i mysle ze funkcjonalne. Dla mnie wazne zeby bylo:oparcie uchylne,pokrycie latwe do utrzymania czystosci, duza tacka,kolka z mozliwoscia blokady a ten fotelik z tego co widzialam to wszystko ma:tak:Jezeli chodzi o kolory to wszystkie sa ladne oprocz tego granatowego jak dla mnie zaciemny kolor.Reszta kolorow jest bardzo przyjemna pastelowa.

Ja nie wiem jest tyle ladnych krzeselek a mi musieli wybrac inne:-(powiedzcie dziewczyny szczerze czy ktores z Was podoba sie to??????

Ja głównie patrze na cene i kupuje to na co mnie stać. nie patrzę czy mi się coś podoba czy nie. Patrzę na to żeby był w miarę funkcjonalny.
Mnie się to krzesełko podoba (ja bym się cieszyła gdyby ktoś małemu taki prezent kupił). Za bardzo się nakręcacie moim zdaniem.
Karina a ja kupuję praktycznie takie samo tylko że drewniane za 80 zł (także nie będziesz jedyna z takim krzesełkiem;-)) Bo jak dla mnie ceny większości krzesełek to masakra.:-(
Ale to takie moje zdanie.

Laski znalazłam jeszcze takie krzesełko i teraz sie waham mniedzy tym a FP
Doradzcie
Jedyne krzesełko z kołyską GALILEO + GRATISY (334931753) - Aukcje internetowe Allegro
galileozbior.JPG

Bylam dzis w 5 sklepach dzieciecych i masakra jakie ceny przebicie po 150 zl na kazdej rzeczy ktora chcialam kupic wiec dzis zamawiam na allegro
ogródek 5w1 i krzesełko z nocnikiem jeszcze sie wstrzymam bo nie wiem czy mi kasy starczy bo chcialam jeszcze zyrafe z FP kupić małemu
FISHER-PRICE INTERAKTYWNA ŻYRAFA UCZY WSTAWAC GW (340022084) - Aukcje internetowe Allegro

k88441le6.jpg

U mnie w sklepie ta zyrafa kosztyje 250zł a ten ogródek 227zl SZOKKK JAKA RóżNICA.

Laski znalazłam jeszcze takie krzesełko i teraz sie waham mniedzy tym a FP
Doradzcie
Jedyne krzesełko z kołyską GALILEO + GRATISY (334931753) - Aukcje internetowe Allegro
galileozbior.JPG

Bylam dzis w 5 sklepach dzieciecych i masakra jakie ceny przebicie po 150 zl na kazdej rzeczy ktora chcialam kupic wiec dzis zamawiam na allegro
ogródek 5w1 i krzesełko z nocnikiem jeszcze sie wstrzymam bo nie wiem czy mi kasy starczy bo chcialam jeszcze zyrafe z FP kupić małemu
FISHER-PRICE INTERAKTYWNA ŻYRAFA UCZY WSTAWAC GW (340022084) - Aukcje internetowe Allegro

k88441le6.jpg

U mnie w sklepie ta zyrafa kosztyje 250zł a ten ogródek 227zl SZOKKK JAKA RóżNICA.

Fajnie, że zakupy udane

Co do krzesełka to tez na samym początku o nim myślałam tylko nigdzie nie mogłam znaleźć żadnych opinii na jego temat i chyba to FP ma więcej funkcji (ale nie wiem dokładnie).

Co do ogródka to tak jak pisałam ja dziś zamówiłam :-):rofl2: i już nie mogę doczekać się kiedy go zobaczę hihih

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry