• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

reklama
a ja dzis byłam testowac foteliki:-) i w sumie mam 2 do wyboru albo Maxi Cosi priori albo Chicco Zenith...tyle ze chicco jest od 0-18 a maxi cosi od 9-18...jeszcze kurcze nie wiem:-) rozmawiałam ze sprzedawcą pokazywał zapięcia itp...Beatko a Ty o jakim myślisz?

No właśnie Sabinko które?Jakoś Maxi Cosi do mnie nie trafia jeszcze nic od nich nie miałam.Poszukam jak będę miała sekundkę i pokarzę fotelik Chicco który widziałam w sklepie chyba to był Zenith

dopiero teraz odkrylam ten watek i widze ze women to taka sama maniaczka kupowania zabawek dla majego jak ja :-D:-D

moj ma juz gyma, mate, pieska ktory uczy, pchacza - wszystko z FP, skoczka zawieszanego na drzwi i pelno maskotek (ponad 20 - wszystkie prezenty), ktore mnie tylko wkurzaja bo nie mam gdzie ich dawac a tylko sie kurza a maly i tak bawi sie tylko 2 -3

mi tez sie podoba ta zyrafa :tak: :-)

0009001401012_500X500.jpg

cudo !!!!!!!!

co do wozka to my kupujemy QUINNY BUZZa:tak::-)

mi sie osobiscie nie podoba ten wozek, ale to moje zdanie, nie wiem czemu sie nim tak wszyscy zachwycaja, nie raz widzialam w nim dziecko i jak dla mnie wyglada on komicznie.

Zgadza sie a te co raczejmaja taka mozliwosc to ceny takie ze szok:szok:

moj ma taka mozliwosc zmiany kierunku jazdy i w ogole jest super!!! Troche kosztowal, ale ja akurat trafilam na promocje. jest to wozek 3 funkcyjny wiec na dlugo nam sie przyda i wcale ne jest ciezki. Kazdy mi go chwali, nie zamienilabym na inny.

To są pasy które polegają na wpinaniu fotelika a raczej jego podstawy.
Nowe samochody są wyposażone w takie naczepy w ktore sie wpina fotelik,mysle ze o to chodzi
U nas wsklepach z wozkami sa prezentacje walsnie takiego wpinania fotelika
To jest najbespieczniejsza forma!

to prawda, foteliki zamontowane w ta podstawe sa o wiele bezpieczniejsze, fotelik jest stabilniejszy, ale to nie ma nic wspolnego z tymi pasami, my mamy normalne pasy w samochodzie a mamy ta podstawe do fotelika.

o rajku jakie wy tutaj zakupy czynicie:-)
szlejecie normalnie...
ja narazie nie kupuje nic Kapikowi uwazam ze bez przesady:-) ale to oczywiście moje zdanie;-) co za dużo to nie zdrowo hihhi
co do fotelików samochodowych to ja albo Maxi cosi albo Chicco:-) Także Beatko jak znajdziesz z Chicco coś fajnego dawaj znać..:-) ja też kupuję 9-18:-) chciałabym montowany tyłem do kierunku jazdy tez ale kurde nic mi w oko nie moze wpaśc...;/

mis ie ten podoba z Chicco, ma 4 w ocenie bezpieczenstwa i z tych innych z 4 to jest najtanszy Chicco Max 3S Car Seat in Discovery , Forward facing car seats - Babies R Us
tylko sie jeszcze zastanawiam, bo po 1 mam jeszcze czas, a po 2 nie wiem czy on sie w nim nie utopi, bede musiala gdzies w sklepie przylukac znaim kupie przez neta.

ja chetnie bym kupowala ale jak juz pisalam malo co mi sie podoba a kupowac dla kupowania .....

mirka to ty wybredna babka jestes :-D:-D :rofl2:

acha zapomnialam sie jeszcze zapytac
bo widzialam ze kupujecie juz nocniki z FP i sie zastanawiam czy nie zawczenie,
bo juz dawno mi wlasnie wpadl w oko ten nocnik i teraz jest pormocja 50% taniej
Amazon.co.uk: Fisher-Price Royal Potty: Baby
tylko zawsze mi sie wydawalo ze mam jeszcze czas :sorry2: :baffled:

z tego co ja sie orientuję to na nocnik można sadzać jak Maluch juz pewnie siedzi a co do zakupu to zawsze można kupić wcześniej jak jest promocja :-):tak:

Hej laski
Opisze krótko
Krzesełko śliczne ale jak na moje troche kiepsko wykonane jak na FP
Nockik jest super
A ogródek rewelacja mały oszalał na jego pkt

Wklejam foty dla zainteresowanych
6ca93e7c53dfb706med.jpg

d996371fcbe7c2ddmed.jpg

1a5a1973a80f6974med.jpg

a6c60cf078a3460dmed.jpg

cdad3f5db9db3dc9med.jpg

c0607dfe6480462dmed.jpg