MajaPolka
Fanka BB :)
Hope - u nas tez juz opakowanka nadgryzione! Pola ma na razie 2 zebicha, stary juz dzisiaj przyuwazyl uszkodzenia i przerazony - co z jego kolekcja?! Zabronil.... buahahahahahahha, se moze 
Gag - wiatraczek Poleczka dostala latem od dziadkow, owszem przy wozku fajnie sie krecil, podobalo jej sie
) Juz wyobrazam sobie Twoje obiekcje, dylematy hihihihi pewnie tez bym nie wybrala... za duzy wybor to pulapka!
Dawaj mi tu Stanislawa - ale nie obiecuje, ze oddam! ;-) te oczy.. mmm... poza tym ciocia potrzebuje chyba jakiejs odmiany :]

Gag - wiatraczek Poleczka dostala latem od dziadkow, owszem przy wozku fajnie sie krecil, podobalo jej sie
Dawaj mi tu Stanislawa - ale nie obiecuje, ze oddam! ;-) te oczy.. mmm... poza tym ciocia potrzebuje chyba jakiejs odmiany :]
coś tam jeździł lokomotywą w przód i w tył
ale ogólnie moje na moim dziecku rzedko jakakolwiek zabawka zrobi wrażenie
już jakis czas temu zauważyłam , że wyciąganie większej ilości nie ma sensu. coprawda sama juz podchodzi do skrzynki z zabawkami i dobiera nowe, ale wtedy zabieram, te, które ja wcześniej przygotowałam. taki mały szkrab, a juz pokazuje, że woli co innego