karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Gratulacje dla Jenni wraz z zyczeniami bezbolesnego zabkowania.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

GratulacjeW końcu się i Ty Irtasiu i Jenni doczekałyście;-)

:-)Gratulacje!:-)Jenni dzis wyszla pierwsza 3:-)

Irtasiu ona jeszcze nie miała?pytam,bo nie czytałam wcześniejszych postów,bo dużo tegoJenni dzis wyszla pierwsza 3:-)
Ile ma ząbków Jenni?Irtasiu ona jeszcze nie miała?pytam,bo nie czytałam wcześniejszych postów,bo dużo tegoIle ma ząbków Jenni?

justynka nie no miała juz ale jeszcze raz jej wyszły

ej co sie dziwisz ze bk tocze o co ty pytaszoj no pytam,bo zdziwiło mnie,że dziecko w tym wieku nie ma jeszcze tych ząbków,bo nie znam żadnego takiego,ale widocznie tak też bywa
gratulacje

po tym jak IRTASIA pisze ze jej własnie wyszły pierwsze 3
Jenni miala tylko 12 czyli po 2-1 po 2-2 po 2-4 na dole i u gory a brakuje jej 3 i 5 i dzis wyszla jej jedna 3 po 8 miesiacach przerwyIrtasiu ona jeszcze nie miała?pytam,bo nie czytałam wcześniejszych postów,bo dużo tegoIle ma ząbków Jenni?

justynka nie no miała juz ale jeszcze raz jej wyszły
widocznie nie miała;-)![]()

oj no pytam,bo zdziwiło mnie,że dziecko w tym wieku nie ma jeszcze tych ząbków,bo nie znam żadnego takiego,ale widocznie tak też bywa
gratulacje