Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcze, Oli ma 39,7 st. To chyba dużo za dużo na ząbkowanie?
Chyba skoczę do szpitala na konsultację ...

Jasne,nie ma co czekać.Bidulka....Kurcze, Oli ma 39,7 st. To chyba dużo za dużo na ząbkowanie?
Chyba skoczę do szpitala na konsultację ...
ja moze ekspertem nie jestem ale OLI wazy wiecej niz 9 kg i dawka 2,5ml jest za mała(to tak jakbys wogole nie dała)Oliwce już ropka się nie gromadzi, ale dziąsło czerwone, cały czas gorączka się utrzymuje, ma teraz 38,2 st temperatury pomimo podania 2,5 ml Nurofenu. Drugi ząbek już dobrze wyczuwalny pod palcem jak smaruję żelem. Oliwka marudna jak diabli, przy gorączce nawet pije więcej wody, ale zupę jadła przez pół dnia i jeszcze wszystkiego nie zjadła. Dobrze, że chociaż się 2 godziny obie przespałyśmy popołudniu.
Czytałam, że od samego ząbkowania nie może być taka wysoka temperatura, ale jak narazie żadnych innych objawów nie ma.
Do tego wszystkiego Damianowi zrobił się wielki ropień w kanale usznym i jechaliśmy do szpitala na nacięcie i oczyszczenie![]()

Dziąsła a przy okazji wargi i język ma wysmarowane fioletem, moim palcom też się dostało.