Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niestety ... najlepsza zabawka ... najgorsze ze nie tylko mame i tata ale tez inne dzieci ;Pz ciekawosci pytam, czy meskie potomstwo tez drapie/szczypie/wyrywa mamom wlosy z glowy? czy to tylko domena dziewczynek (alicja,joasia, amelka)?
U nas podobnie ale najgorsze jest to że od kilku dni młoda zaczeła bić(!) mame i tate. Jak wpadnie w amok to trudno ją opanować, a ta wścieka się że ją np "blokuję"...Moje żenskie potomstwo ma wielka radoche jak ciagnie za wlosy, szczypie po twarzy i cagnie za nos. Zawsze mowie "ała" a ona patrzy na mnie takimi wilkimi oczami i sie smieje ;-)

U nas podobnie ale najgorsze jest to że od kilku dni młoda zaczeła bić(!) mame i tate. Jak wpadnie w amok to trudno ją opanować, a ta wścieka się że ją np "blokuję"...
Za każdym razem biorę jej rączkę i głaszczę siebie mówiąc "aj aj" albo "cacy cacy" ale mizerne tego efekty...
Czy inne dzieci tez maja takie przejawy agresywności..?
Jak sobie z tym radzić?![]()
Alicja jeszcze mnie nie bije ale jestem bardziej niż pewna że zacznie bo jest strasznym złośnikiem.
Teraz jak coś jej się nie podoba to zaczyna cała się prężyć i płakać łzami jak grochy. Coś mi się wydaje, ze to ten typ gagatka, co potrafi nawet wymiotować na zawołanie...
Ostatnio nienawidzi jak ja kładę na przewijak - od razu ryk. A jak nie daj boże wcześniej na chwilę posadzę, a potem chcę położyć to już histeria na całego.
A dziś kończymy 8 miesięcy więc wszystkie złości wybaczone![]()
wszystkiego naji to bylby moj ostatni post...