kiragold
mama Ignasia
Dzięki
A czemu ostatni ?
Też usuwasz konto ??)))
(agrafko, na dzis, na dzis
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki
A czemu ostatni ?
Też usuwasz konto ??)))
(agrafko, na dzis, na dzis)
No tak, ma juz czym... pieknie uzupelnia klawiaturke ;o) Hihihihiii...Antek gryzie mnie jak tylko strace czujnosc. mozna sie wsciec,,,
hehe mnie zawsze wtedy szlak trafia !! i wychodzę z pokojusie napisalam "i zniklo"
Ok generalnie chodzilo o to ze zawsze chcialam dziecko z charakterem to mam... Od 19.00 od 20.30 pokazywalo z jakim.
Otoz Ida nauczyla sie stawac w lozeczku i chodzic dookola niego. Tak to lubi, ze postanowila dzis nie isc spac tylko chodzic. Polozona raz drugi trzeci w koncu lezalana plecach OBRAZONA z NOGA na NODZE i rzucala smoczkiem na odleglosc. Za kazdym razem cisnace sie na usta przeklenstwo zamienialam na slodkie "kocham cie, teraz jest czas na spanie". W koncu padla.
No, to ciekawe co dalej...
sie napisalam "i zniklo"
Ok generalnie chodzilo o to ze zawsze chcialam dziecko z charakterem to mam... Od 19.00 od 20.30 pokazywalo z jakim.
Otoz Ida nauczyla sie stawac w lozeczku i chodzic dookola niego. Tak to lubi, ze postanowila dzis nie isc spac tylko chodzic. Polozona raz drugi trzeci w koncu lezalana plecach OBRAZONA z NOGA na NODZE i rzucala smoczkiem na odleglosc. Za kazdym razem cisnace sie na usta przeklenstwo zamienialam na slodkie "kocham cie, teraz jest czas na spanie". W koncu padla.
No, to ciekawe co dalej...