reklama

Zachowanie naszych dzieci

Dziewczyny, mam pewien problem z Marysią. A chodzi mianowicie o wystawianie języka..od kilku dni mała często wysuwa język i tak albo siedzi i się bawi, albo raczkuje - różnie..denerwuje mnie ten język - mam jej zwracać uwagę czy tez olać temat i może samej jej się to znudzi?:baffled::baffled::confused:
a wyszedl zabek nowy jakis? moze przeszkadza jej cos

reklama
No właśnie nie, chwilowo przerwa..nie wiem, myślę, że musiała się w końcu zorientować, że ma język w buzi i może nim robić różne rzeczy (dla niej bardzo ciekawe, a niekoniecznie dla nas)..
hmmmm moze wychodzi wlasnie cos albo uderzyla sie i ma "ranke" w buzi u nas Pawel kiedys tak mial uderzyl sie i wystawiał jezyk ... wkurzajace to jest ale pare dni pozniej zapomnial i jest ok tak samo ze zgrzytaniem było :o ... wazne zeby nie zwracac uwagi to nie bedzie brało do siebei :)

W sumie z tym uderzeniem może być - bo ona teraz wszędzie się wspina i może przypadkiem gdzieś się uderzyła i np. ząbkiem "rozorała" troszkę sobie wewnątrz buzi - a za bardzo nie umiem jej spojrzeć, bo cały czas wywala łopatę..

reklama
No właśnie nie, chwilowo przerwa..nie wiem, myślę, że musiała się w końcu zorientować, że ma język w buzi i może nim robić różne rzeczy (dla niej bardzo ciekawe, a niekoniecznie dla nas)..

taki etap ;-) Oli tez wystawial i mu przeszlo po kilku dniach. wiem o co Ci chodzi bo Oli wygladal przy tym jakby byl niedorozwiniety. teraz tez wystawia czasami ale to juz popisy jego ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry