reklama

Zachowanie naszych dzieci

Dziewczyny czy wasze dzieci lubią oglądać książeczki ?
Jakie?

Alicja lubi, mamy takie zwykłe z serii "obrazki dla maluszka:, mamy też kilka rozkładanek, Hitem była przesuwanka o taka, ale w ferworze zabawy została porwana: Pociągi i tramwaje przesuwanki - PętlaCzasu.pl.

Kiedyś kupiłam moim kuzyneczkom takie fajne książki które miały w środku różne elementy do dotykania - materiały, pazłotka itp, ale teraz nie mogę podobnych nigdzie znaleźć :/

reklama
nasze dziecko nie znosi ksiazeczke. Zainteresuje sie moze na chwile. A jak biore go na kolanka i probuje mu czytac to usiedzi minutke:tak: dlatego czytam ja sobie na głos i liczę , że cos tam mu w glowie zostanie

Moja ogląda książeczki na stojąco przez 4 strony i leci dalej.... najlepiej jej pasują ze zwierzątkami... /pieski, kotki, konie, krowy itp / a teraz jest tego duuużo..

w sobote Igorek dostał książeczkę ze zwierzątkami,twarde kartki z tektury chyba...na haslo "gdzie jest kaczuszka?" piszczy:-) nosi ja ogląda...jeszcze nie chciał zjeść o dziwo hehe...w gazetach pokazuje bobasa to się cieszy ,smieje i podskakuje smiesznie...i sam czesto potrafi paluszkiem wskazac"dzidzi"

niewiem czy tu pisac czy w grach i zabawach, bo .....
ostatnio ulubiona zabawa mojego dziecka jest wywalanie wszystkiego z dwoch komod (7 szuflad - jej ciuchy) w mojej sypialni, a w szczegolnosci.... uwaga.....dolnej szuflady z moja bielizna i zakladanie jak najwiecej par moich majtek sobie na szyje :)))) kroj nie ma zadnego znaczenia: stringi, figi i bokserki, chociaz koronkowe sa jej ulubione. probowala tez zakladac staniki,ale tu juz napotkala pewne problemy. ostatnio smigala po sypialni z 5 parami, doslownie zalozone jak naszyjniki :)))

czy ktores z dzieci ma podobne zainteresowania? :DDDDD

ostatnio ulubiona zabawa mojego dziecka jest wywalanie wszystkiego z dwoch komod (7 szuflad - jej ciuchy) w mojej sypialni, a w szczegolnosci.... uwaga.....dolnej szuflady z moja bielizna i zakladanie jak najwiecej par moich majtek sobie na szyje :)))) kroj nie ma zadnego znaczenia: stringi, figi i bokserki, chociaz koronkowe sa jej ulubione. probowala tez zakladac staniki,ale tu juz napotkala pewne problemy. ostatnio smigala po sypialni z 5 parami, doslownie zalozone jak naszyjniki :)))

moj syn KOcha biustonosze !!!! w szafie mam kosz wysuwany i on wysuwa wyrzuca wsyztsko na ziemie a pozniej czesc probuje nałozyc sobie na szyje z czesc robi sobie nauszniki :D a jak zobaczy ze mama ubiera to ze zdziwiona mina patrzy co ta mama robi :D :)

reklama

mój wywala wszystko z szuflad na podłoge ,najcześciej moje biustonosze ale na szczęście nie zakłada ich sobie w żaden sposób :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry