sugar_and_spice
matka Króla
Poszukaj na Forum, jest specjalny temat o suwaczkach. Musisz wejść w panel użytkownika, edytuj podpis i wkleić tam kod suwaczka zaczynający się od [url..., zapisać i to już.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
hej dziewczyny chcialam sie dolaczyc ,od jakiegos czasu podgladam to forum, czytam , pochlaniam wasza wiedzei postanowilam ze od marca zaczne starania z mezem o mala cudna fasolke, tylko nie wiem jak mam dolaczyc suwaczek
![]()
albo ja taka do tylu z technika czy co
suwaczek juz mam tylko nie wiem jak go dodac do mego profilu -pomocy dziewczyny -thx :-)
temu nie wychodzilo -przesylam buziaczki i jak dobrze pojdzie to w tym miesiacu za 11 dni starania , tylko mam problem :-( sugerujac po moich objawach moge miec cyste na jajniku , w sobote w nocy myslalam ze umre, robilam tydzien temu cytologie i badanie krwi tak zeby sie psrawdzic czy wszystko ze mna OK , wyniki mialam dobre a tu w sobote jakis atak , dostalam normalnie dreszczy tak mnie bolalo, palilo w dole brzucha i potem w jajnikach , za tydzien w srode ide na usg bo teraz mam miesiaczke i mam cicha nadzieje ze jest ok i bede mogla sie starac o bobaska , teraz widze ze jak cos sie planuje to zawsze cos musi wypasc , ahh ale staram sie byc optymistka -pozdrawiam i buziaki