reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zaczynam starania...

No to fakt. Ale przesadnie przytyć też lepiej nie - bo jak potem zgubić te nadwyżki? Jestem beznadziejna w odchudzaniu, więc po prostu nie tyję :) Skuteczna metoda ;)

reklama
Masz rację :) Kiedyś widziałam zestawienie ilości spalanych kalorii przy różnych rodzajach aktywności. Sex rządzi :) A potem jest pływanie. To ja wolę sex ;)

No moze wychudniecie kochajac sie bo ja nie.
Lilith Ty mowisz ze jests gruba? to co ja mam powiedziec 63 przy takim samym wzroscie co TY.
Nawiasem mowiac ja jak bylam w ciazy z pierwszysm dzieckiem mialam taka sama wage co LILITH.

Oj ja tez!!! ja wam sie przyznam ze kiedys w ciazgu 2 miesiecy zrzucilam 5 kilo tak hihi...i nie dosc ze poprawia sylwetke , kondycje to ileee przyjemnosci!!!! no i mozna tym zmajstrowac slicznego bobasa!!:)

Magdalenka tyle co masz to nie duzo....ja tak mowie u siebie bo jestem przewrazliwiona...a pozatym ty tez teraz niemozesz patrzec na swoja age bo lada miesiac wyjdzie piekny test z II krechami!

No właśnie ;D To się musiało dziać - 5 kilo to nie w kij dmuchał ;)
Magdalenko czyżby trzeba było więcej zaangażowania? ;););) (żartuję)

Esia ostatnio to tego zanagazowwania to jest tak duzo ze maz jest w szoku :laugh: :laugh:
U mnie to chyba hormonki warjuja Juz mialam troche spokoju a teraz znowu.na twarzy pryszcze i do tego jakies uczulenie.A waga mimo trzech dni jadlowstretu od miesiaca zero slodyczy stoi w miwjscu. :( :(

Magdalenko!! bo to jest tak ze jak sie nic nie je to sie tyje!! ja tak mialam kiedys! nie jadlam prawie tydzien a utylam 3 kg i brzuch mi wywalilo itd...to bylo straszne ... i moze dlatego ze za malo jesz i za malo cwiczysz??

reklama
Lilith chyba ma rację. W końcu wszystkie sensowne diety polegają na racjonalnym i regularnym ale jednak jedzeniu - a nie niejedzeniu. A tłuszczyk spala się ćwicząc (tu miejsce na przytulanko ;D) - bo głodny organizm nie tak od razu się za niego zabiera, jak byśmy chciały...

Do góry