reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zaczynam starania...

Elzbietka mam nadzieje ze twoje slowa beda jawa a nie snem i tak jak ja i wszystkie starajace sie tez na taki suwaczek beda zmieniac! Pozdrawiam cieplutko  :)

reklama
Witam!
Bylam dzis u gina kontrolnie sie przebadac powiedzial ze wszystko jest ok nadzerki nie ma cytologia zrobiona ale i powiedzial ze wcale nie musze miec owulacji jak mam okres i ze to sie czesto zdaza a jak minie pol roku i dalej nic to mam do niego przyjsc i wtedy bedziemy inaczej dzialac ;)

No dokładnie to samo mi powiedziała jak ja byłam w lutym .Narazie co to pomalutku odzwyczajam Oliwke od cycusia .Bardzo mi przykro z tego powodu , że nie moge jej dawać. Normalnie jak widze, że ona szuka cyca a tu pozaklejane "chore" to ryczeć mi sie chce :( :( . Zobaczymy jak długo wytrwam :(

Cześc dziewczyny! Witam wszystkie starające się! Jestem nowa na forum, powiedzcie mi jak wy znosicie pojedyncze kreseczki na testach bo ja zrobiłam dopiero dwa a już zaczynam się załamywac że nigdy mi się nie uda :(

Witaj Toffi :) :) :)
Ja już jednych kreseczek to co najmniej z 5 zobaczyłam i jest szczerze mówiąc niezbyt fajnie...ale te pierwsze były najgorsze... :p
I też mam takie myśli, ze nigdy się nie uda i nigdy ten pieruński teścik II kreseczek nie pokaże... :-[ Ale nadzieje trzeba mieć :) Będzie dobrze !!! :)

Witaj Toffi!!!

Niestety jedna krecha bardzo dołuję...bardzo bardzo!!! Ale jest właśnei to wspaniałe forum gdzie podtzrymujemy sie anduchu w dążeniu do upragnionej fasoleczki!!!
Obyś nie musiała długo czekać i wiecej oglądac tych wrednych jednych krech!!!

reklama
Dzięki za pocieszenia, od jakiegoś czasu czytam to forum i jakoś od razu mi lepiej jak wiem że ktoś też miał problemy ale się udało, choc powiem wam że powoli też wpadam w urojenia i nawet miewam szereg typowych objawów ciąży, gdyby tylko nie ta wstrętna @ i ta spadająca temp.

Do góry