• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
A u mnie to chyba nie musze mowic czego jest przewaga ha ha :-D:-D:-D wykladzina w zygzaka na scianie ben ten he he gdyby sie jednak udala ta cora to w domu bylby nie zly zamet ale mam wysokie strychowe mieszkanko wiec polek poleczek mozna narobic he he na laleczki. A jak bedzie synek to bedzie mial od wyboru do koloru autek :-)

Lorelain, chyba po drodze do Wrocka wpadnę tam do ciebie i zleję ci dupę!!!! Precz złe myśli!!!! Wszystko jest i będzie dobrze!!!! Ciesz się dziewczyno z tej ciąży a nie zamartwiaj:tak:

Witajcie :-)
ja wlasnie wstalam ........tak mi sie dobrze spalo....... brzuch boli jak na @ sluz nadal obecny tescior z rana negartywny... no to tyle wiadomosci z ranca. aaaaa tempka rano 36.3 a teraz jak sie obudzilam 36.8 no i nadal czekam na @ i ide Was nadrabiac :-)

reklama
ojć dziewczyny.... każda z nas sie boi najgorszego, ale musimy myśleć pozytywnie :)
moje dziecko na pewno będzie szalone- nie dość, że po takich rodzicach to jeszcze po dziadkach, bo moja mama właśnie mi zakomunikowała, że jadą w niedzielę kupić sobie kabrioleta, bo ona jako babcia będzie jeździła do wnuczki w okularach słonecznych w czerwonych oprawkach i z hustką w białe groszki na głowie. Wariatka!!!
Przecież to moje maleństwo z góry jest skazane na szalenstwo- jak jego rodzice i dziadkowie ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry