• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

Lori ja tez dzis testowalam no ale piekna jedna krechaaaaaaaaaaa jednak moj cykl jeszcze trwa ale na cuda nie licze w tym cyklu :-( chyba zostane ja do tej 3000 strony bez dzidzi

reklama
Ilonko słodki ten Twój chłopczyk!! ;-)
Karolina a masz może te wierszyki? A pomysł z koszami fajny, chyba z niego skorzystam ;-) Teraz są taż takie fajne pudła na koperty, co by świadek nie musiał po kieszeniach upychać ;-)

Ja właśnie piekę chałkę. Kiedyś Ilonka mi smaka narobiła, znalazłam przepis i już robię trzeci raz, bo wszyscy się zajadają ;-)

Ilona synek przesłodki :)
scotland niestety nie sami, ściągnęliśmy gotowy z internetu :/ .. no i się wydało he he he:tak:
moja szwagierka chciała właśnie totolotka zamiast kwiatów ale nic nie wygrali, my dostaliśmy 3 totki od wuja tak nie oficjalnie i trafiliśmy 240zł :)

Witam dziewczynki:-) W końcu dotarłam do końca:-)

Lori chyba dawno nie dostałaś w dupsko ??!! Co to za jakieś czarne myśli chodzą Ci po głowie?! Proszę się wziąć w garść i myśleć pozytywnie, bo Kropka stresujesz !! No.

Suonko my prosiliśmy o totka, ale mieliśmy tylko 2 trójki, także nie polecam. Chyba wolałabym pierwszy plan ze zdrapkami, bo ja strasznie chciałam zdrapywać :-) Ale winko albo książki, to też fajny pomysł...
Aczkolwiek nam alkoholu tyle zostało,że każdy na odchodne dostał po flaszce, bo kupiliśmy 15 kartonów wódki i mieliśmy bimber domowy i cytrynówkę domową i ta cytrynówka tak gościom smakowała, że tylko to pili i zostało nam ok. 10 kartonów wódki.. :-) Do tej pory jeszcze mamy jakieś flaszki:-) Winko już poszło, bo ja uwielbiam wino :-)

Mój kot oszalał, od wczoraj tak wariuje, że nie wyrabiam, żeby ją przeganiać ... masakra jakaś... Pełnia, czy co?

reklama
Witam

Ilonko ale masz kucharza ślicznego:-):-):-)

Ja byłam na weselu miłośników zwierząt hihi i wierszyk był taki:

Bardzo byśmy chcieli,
by w tym dniu uroczym,
były uśmiechnięte
jakieś małe oczy.
A więc zamiast kwiatów,
do życzeń w kościele,
dołączcie "jedzonko" nasi przyjaciele.
My do piesków
z nimi pojedziemy
i w Waszym imieniu
schronisku przekażemy.