• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

Widzialam ze pisalyscie o tym co zamiast kwiatow na slub my w sumie to nic nie napisalismy byl wierszyk by zamiast zkwiatow wlozyc grosik . niestety kwiaty sa nieuniknione bo zawsze sie ktos wylami i my dostalismy niestety kwiaty tez no ale ktos byl kumaty i zapytal to mowilismy ze wino zamiast kwaitow. mysle ze z tym winem to jest swietny pomysl bo ludzie nie kupia na te okolicznasc byle jakie winko tylko lepsze wiec mozna sobie zrobic super kolekcje :-)

reklama
21jxc1d.gif Ale nadrabiania mialam:szok: rozpisalyscie sie dziewczynki

Ja zawsze chcialam malego elegancika ubierac, jakos sukieneczki nie dla mnie, teraz bardziej majke stroi tatus z dziadziusiem a ja czekam na tego mojego malego przystojniaka:-)

Justynka tule Zobacz załącznik 435636Zobacz załącznik 435636

witam dziewczynki ja tylko na chwilunie bo musze golabki zrobic-tesc wpadnie wieczorem i poprosil o polskie danie,a wiem ze golabki uwielbia... Bobo ja za Ciebie trzymam kciuki juz tydzien,ale dzisiaj bede jeszcze mocniej!!! Lorelain ja sie dolaczam do dziewczyn i jak sie skrzykniemy zeby Ci po tylku przylac za te zamartwianie to przysiegam nawet z Wloch przylece! duzo zdrowka dla synka, reszte pozdrawiam i spadam!

ojjjjj jak slodko :-) Jaś pomocnik super :-)
pamela ja mam jeszcze troszke do terminu @ dzis 28dc a ja mam 31 dni wiec czekam ale nie nastawiam sie na fasole nie w tym cyklu :-(

Ilonko- Jaś jest taki słodziak....

dziewczyny my pisaliśmy na zaproszeniach, że chcemy grosik zamiast prezentów i wino zamiast kwiatów. Ale tak jak pisze bobo- zawsze się ktos znajdzie co da kwiaty i prezenty. W sumie dostaliśmy fajne prezenty i bardzo przydatne: kpl garnków; dwa kpl sztućców, ale jednakowych więc mamy jakby jeden większy kpl; pościele (tego nigdy za dużo); wietrarkę udarową, kpl patelni; serwis obiadowo kawowy z porcelany chodzieskiej którą uwielbiam no i sama wybierałam wzór. Dostaliśmy też dwie pojedyncze cegły na budowę naszego gniazdka. Kwiaty w zasadzie zaraz pojechały do kościoła, bo my i tak wyjeżdżaliśmy i by zwiędły. A wino.... teściowa schowala!!!
Ale pomysł z winem- rewelacja. Ja nawet kupiłam takie dwa wielkie kosze wiklinowe do tego wina. :)
Byłam na ślubie gdzie młodzi chceli książki- też super sprawa. Ja miałam dylemat co wybrać- książki czy wino, ale mąż ostatecznie zdecydował że wino. Choć ja uważam, że na książki zawsze szkoda kasy. ;)
Innym razem młodzi prosili o totolotka; maskotki, karmę dla zwierząt (oddawali do schroniska); świeczki czy kredki i nne do domów dziecka. Każdy pomysł jest dobry.
A kwiaty.... nie czarujmy się zduszone wszystkie razem, nawet nie zdążysz się nimi nacieszyć zanim nie uwiędną. ;)

no to dziewczyny leżałam sobie z Matusiem i czytałam książke...tak mnie zmuliło że leciałam wymiotowac...od razu mi lepiej :happy2:

w ogóle to czytam książke "wpadka" która kupiłam jak karmiłam Matusia...taki sobie sposób wymyśliłam żeby przetrwać nocne karmienia ... żeby nie zasnąć i boroczka nie przygnieśc własnym cycem to on sobie przez godzine jadł a ja czytałam książki :-)

bobofrutek - ah ta adrenalina...ja juz w tym dniu testowałam bo nie wytrzymałam :sorry2:

Ilonka - Jasiek jest słodki...mojemu to by się nie chciało trzeć, ale za to jest pierwszy do wyjadania pal licho że to surowe ale grunt to złapać coś w garść i uciekać....jak był w wieku Jasia to jeszcze ewntualnei lubił mieszać mąke itd...teraz to by sobie nie chciał niepotrzbnie rączke brudzić :-D

z tymi książkami to dla mnie rewelacyjny pomysł :) .... bo za winem to ja nie przepadam bo nawet słodkie jest za gorzkie :sorry2:

Marta wierszyk fajny sami wymyslalaiscie?

Ja nawet nie wiedzialam ze ludzie prosza o inne rzeczy niz kwiaty,ale u nas bylo malutkie przyjecie na 17 osob wiec kwiatow az tyle nie bylo, wiekszosc gosci dala pieniazki za ktore potem kupilismy meble I samochod, byly tez zestawy garkow, talerzy I sztuccow.
Marysia melduj sie jak wrocisz od gina

Lori nie zazdroszcze gownianej sytuacji ja ostatnio mialam cale lozeczko w kupie bo mala nie wie gdzie sie te sprawy zalatwia, dlatego odpampersujemy sie zapewne na 3 latka. A mama moze wykrakala I beda blizniaki?... brzusio dalej tak szybko rosnie?

Katy fajna imprezka sie szykuje a ktorego dokladnie masz urodzinki?

Ilonka 'mamo ja zrobie obiad a ty sobie odpocznij' slodziak:tak:

reklama
scotland - nie no jakby miały być bliźniaki to by chyba lekarz juz widział co nie ? .... lepiej żeby była jedna kruszynka bo inaczej to bym sobie w łeb palnęła :-p

ja uważam że to całkiem fajnei jest dostać pare rzeczowych prezentów, bo ja jestem z nich zadowolona do dzisiaj, żaden mi się nie powtórzył i wiem że zawsze byłoby mi na to szkoda kasy bo wiadomo że wydatki inne są ważniejsze a tak to mam piękny komplet kryształów do alkoholu, zastawe, komplet sztućców ... a od kuzynki pedntaki dostałam super odkurzacz hihi ... były jeszcze oczywiscie standardowo ręczniki, pościel itd a reszta to kasa ... ja byłam zadowolona ;-)

możecie plecić mi jakiegoś dobrego robota kuchennego?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry