• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

No fakt Dj musi byc sprawdzony u nas grał akurat kolega :) super było a całe wesele wyniosło nas ze wszystkim ( łącznie salą, ubiorem, dj, kamerzystą itp) 12-13 tyś a robiliśmy po kosztach jak się dało...

reklama
Ilonka - przepis na chałke to był chyba mój bo ja tu kiedyś wrzucałam razem ze zdjęciem :) .... jak chcesz to moge ci wrzucic jeszcze raz ;-)

kurcze dziewczyny a ja to juz niewiele pamiętam ze swojego wesela :) ... stanowczo nei pamiętam ile płaciłam fotografowi ;) ... ale pamiętam że padało :-D

U nas zaproszenia robiła nam siostra, bo jest grafikiem komputerowym i zajmuję się reklamą:-) Wyszły na prawdę super... wszyscy się zachwycali i pytali skąd je mamy :-)

u nas niestety wesele nie zwróciło się do końca, ale i tak zebraliśmy więcej niż myślałam... Tylko,że ja na swoją część musiałam pożyczyć kasę i z tego co uzbieraliśmy oddaliśmy..

Ostatnia edycja:
ja zaproszenia zamawiałam na allegro. i wyszły super bez problemów tydzień i były u mnie z personalizacja gości

tu zamawialiśmy http://allegro.pl/artrose-slub-zaproszenia-slubne-classic-i2090194993.html

a winietki robilismy sami.

kupiłam ferrero rocher i wyglądalo to mniej więcej tak placecards.jpg

Ostatnia edycja:
My nie mieliśmy wsparcia od nikogo, moja mama jest sama bo ojciec zostawił nas jak miałam 7 lat, a teściu niestety marł, sami wspólnie uzbieraliśmy na całe weselę przez rok i udało się z wieloma wyrzeczeniami ale jesteśmy dumni :) wesele nam się zwróciło w 100%

nam za wesele placili wiekszosc moi rodzice. Moj maz to co udalo mu sie odlozyc to kupil alkohole owoce soki itp a tak to za wszystko placili moi rodzice. kasa ktora zebralismy byla dla nas rodzice nic nie chcieli.

reklama
No u mnie tez jest tak, że moja mama jest sama, bo ojciec zmarł jak byłam mała, więc ja tak jakby za swoją część zapłaciłam, pożyczając kasę, ale i tak więcej kasy dostaliśmy od rodziców mojego M i też nie chcieli zwrotu kasy za to.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry