• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

suonko to ten link do tej firmy :-)

Studio B&C

bogdan ten kamerzyusta mega sympatyczny rzeczowy ma dobry sprzet nagrywa w HD i mozna sobie pozniej zamowic film na blue ray no ogolnie super. u mojego kumpla on kamerowal i robil zdjecia ( tzn ma dziewczyne co robi te zdjecia) i wyszlo wszystko super :-) ja jestem zadowolona z ich obslugi na weselu. Jak sie z nim spotkasz pokaze wam przykladowe filmy omowi wszystko bedziecie mieli mozeliwosc wyboru co chcecie miec a czego nie. my nie bralismy sesji wyjazdowej i dlatego placilismy mniej. on ma tam cennik i mozesz sobie wybrac co chcesz miec. ja mialam go od przygotowan w domu blogoslawienstwo kosciol sala pozniej pojechalismy na sesje na rynek oczepiny i pozniej jeszcze troszke nagral i tyle. nie wydziwialam ze chce miec sesje nie wiem gdzie. tak prosto i juz :-) i za to co Ci napisalam zaplacilismy 2700zl :-)

reklama
Ja robiłam karteczki do podziękowan dla gości ;) i zawieszki na naleweczki.
No i ja też zlecilam zrobienie tych woreczków na butelki. Też miałam sporo zachodu, bo musiałam najpierw kupic materiał, a potem z tym materiałem jeździłam po hurtowaniach z materiałami i szukałam podobnego odcieniu na serwetki. Krojenie serwetek, obszywanie, haftowanie naszymi inicjałami.... oj.... było zamieszania.... zestawy były naprzemienne- jeszcze była wersja zielona z białym haftem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Karola bardzo ładnie to u Ciebie wyglądało :-) Ja sobie tak myślę, że sporo tego załatwiania przedślubnego, dobierania dodatków, ozdóbek itd a później tak szybko to mija... I jak pomyślę, że już nigdy nie wróci to tak jakoś mi smutno... ;-)

Suonko- część gości nie zauważy, częśc nie zapamięta, a zdjęcia to nie to samo.... Minie tak, że większośći z tego przejęcia sama nie będziesz pamiętać, ale warto i ja gdybym mogła to wzięłabym ślub raz jeszcze z tym samym facetem i tymi samymi gośćmi :) tylko zmieniłabym kilka drobiazgów ;) Nie żałuję- to cudowny dzień- Twój!!! Ty decydujesz z kim chcesz go spędzić i jak.... Ach....
A u mnie te dodatki- bo ja takiego bzika na punkcie szczegółów mam. No i maniaczka zielonego jestem, a że mąż z lasem związany to on też. No i nawet tort mieliśmy zielony.... :) a dzik zielone jabłuszko w pysku ;) No i zielone woreczki podobały mi się bardziej. Mam ich jeszcze sporo ;)

ja kupiłam białą szeroką wstążkę i uszyłam woreczki, do woreczków włożyła migdały w białej czekoladzie :) niestety nie mam żadnego zdjęcia :/

ja winetki sama robilam i powbijalismy je do czekoladek i na talerzykach zostaly poukladane

przyszly biustonosze Ilonko powiem ci ze ten do karmienia bardzo fajny i wg wymiarow z tego programu co przesylalam dobry drugi zwykly niestety przymaly zaraz bede pisac czy wymienia mi na stanik do karmienia bo podobna cena hehe

reklama
suonko ja mialam takie karteczki z wierszykiem ze zamiast prezentow to bysmy chceci by swince dali sie radowac hehe, co prawda wujek mojego m ta swinke wzial powaznie pracuje przy wyrobie paszy i dzwonil do tesciowej ile workow paszy ma wziasc hehe alle na szczescie wyprostowali go ;p

Suonko, my prosiliśmy o wino i teraz mamy małą winniczkę. Zadowolona jestem z tego pomysłu! Nie zmarnuje się a pamiątka jest.
Moim zdaniem winko to super pomysł. My mieliśmy kwiaty, ale bardzo żałujemy, po ślubie wyjeżdżaliśmy w podróż i jak wrócilismy to ostały się ze dwa bukiety ze storczykami:-( A winko przyda się czy do kolacji czy gotowania:tak: Wydawalo mi się, że karma to też fajny pomysł, tylko w sumie dziwnie to wygląda jak pod kościołem czy USC zbieraja się goście z karmą dla zwierzaków:-D Chociaż jakby to logistycznie rozwiązać to pomysł super.

Mój kot oszalał, od wczoraj tak wariuje, że nie wyrabiam, żeby ją przeganiać ... masakra jakaś... Pełnia, czy co?
A wiesz, że moja kotka lata jak z pieprzem? Strasznie niegrzeczna dzisiaj, juz ze trzy razy wskakiwała na stół, chociaż wie, że jej nie wolno. A do tego robi to bezczelnie na naszych oczach

Rozia kotek na rozladowanie niech sobie pocwiczy troche:-D Zobacz załącznik 435717
Naszej też by się to przydało, bo trochę jej się urosło podczas zimy;-)

Jeszcze szukam kamerzysty i fotografa, dzisiaj będziemy dzwonić.
Zastanawia mnie tylko jakie są ceny fotografów... Bo mi rzucają ceny w granicach 2-3 tys i zastanawiam się czy to nie za drogo...
Tak mi się wydaje, że taki koszt to standard. Moja koleżanka ma fotografa z Legnicy, robi super zdjęcia, tylko nie pamietam jak się nazywa, poszukam i Ci podam, jak chcesz:-) Ona wspominała, że bierze do 2000, chyba. Wiem, że jak mi powiedziała ile mu płaci to byłam w szoku, że tak mało. Znalazłam http://rajczakowski.wordpress.com/category/fotoreportaz/

a my myslimy nad ślubem....tzn nad cywilnym ale to takie wstepne plany wiec nie wiem co z tego jeszcze bedzie
Ja też z moim M bralismy tylko cywilny:-)

Karola bardzo ładnie to u Ciebie wyglądało :-) Ja sobie tak myślę, że sporo tego załatwiania przedślubnego, dobierania dodatków, ozdóbek itd a później tak szybko to mija... I jak pomyślę, że już nigdy nie wróci to tak jakoś mi smutno... ;-)
Ech, przygotowania, dużo nerwów, ale później jaka satysfakcja. Chętnie bym jeszcze raz zorganizowała sobie ślub. Nawet kiedyś myślałam, że chciałbym pracować jako konsultant ślubny. Pamietam, że jest termin depresja poslubna i chyba coś w tym jest

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry