• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

ilonka nie nie jak na @ tylko pobolewa własnie na dole ,nigdy wczesniej tak nie miałam,cholera mi to zawsze cos sie przyplącze,az normalnie chyba dzis wieczorem sie znieczule wrrrrrrrrrrrrrr

a my myslimy nad ślubem....tzn nad cywilnym ale to takie wstepne plany wiec nie wiem co z tego jeszcze bedzie

reklama
Ilonka ja robię z tego przepisu Wielkie Żarcie - Przepis - Chałka z kruszonką-zawsze udana zawsze robiłam bez rodzynek, ale dziś je dodałam :-) Może wypróbuje też Twój przepis ;-)
agnes fajnie Wam wyszły te winietki, ja niestety nie mam zdolności manualnych ;-)
Bobo a masz kontakt do tej firmy foto i kam?
Mój przyszły mężuś chce liczyć po litr wódki na głowę, ale widzę z tego co piszecie, że to troszkę za dużo... Oprócz tego chcemy mieć jakieś winko, wermut, whisky...

my liczyliśmy 1,5l na parę , ale to z poprawinami też... Ale tak jak mówię, u nas cytrynówka zrobiła furorę i wódki zeszło bardzo mało...

suonko to na prawde nie problem z tymi winietkami. kupujesz ferrero rocher. takie metalowe zawieszki dostaniesz w sklepie w artykułami papierniczymi. to sa takie jak w sklepach mają. a nazwiska i imiona to na jakims ładnym papierze drukujesz wycinasz i gotowe.
litr wódki to przesada. a jak do tego jeszcze dojdzie wino, i inne alkohole to juz w ogóle. nam zeszło 30 butelek 0,5 l na 60 osób i chyba 12 butelek wina. a reszta alkoholu to juz w znikomych ilościach

scotland robiłam te filety, wychodzą bardzo pyszne :-) Także polecam!!
Rozia też myślę, że policzymy 0,75l na głowę z poprawinami...
agnes no to ładnie! U mnie będzie ok 80 osób a mój chce 150 butelek wódki kupić :-) Chyba będziemy pić ja później przez dwa lata jeszcze ;-)

reklama
Suonko to w sumie sie nie różnią te nasze chałki :) można dodać jeszcze skórkę z pomarancza i rodzynki do środka :) :) no i co czyżbym znów dziś robiła chałkę ???????? ale chyba zrobię w małej brytfance aby było tylko na kolację :) hehe :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry