• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Ilonko ja przymierzalam ten do karmienia i jakis taki wygodny ze juz zostal na cycuchach hehe ten drugi co wyslalas sliczny tez mi sie podoba ale ni ma rozmiaru na mnie :-(

karolinko:-D DSC00069.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczynki w poniedziałek obchodzimy z moim M rocznicę naszego związku i chcę Go dziś zaskoczyć jakąś pyszną kolacją i miłym wieczorkiem...:-)
Macie jakieś pomysły na szybkie pyszne jedzonko ?

kochane cięzaróweczki z czystym sumieniem polecam te spodnie :) SPODNIE CIĄŻOWE SZTRUKS RURKI rozm. S (2089923898) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
własnie przyszły do mnie i są rewelacyjne bo te dzinsowe odesłałam jednak po dłuuuuuuuuuuuugim namyśle bo kolor mnie wkurzał tego dzinsu !!!!!!!!!!
strasznie sie bałam bo zamówiłam roz S, bo patrzyłam na wymiary a nie na rozm, ale mają jeszcze luz i są super :)
zamówię jeszcze sobie u tej Pani te spodnie na wiosnę bo dziewczyny zachwalają

SPODNIE CIĄŻOWE KOKARDA RURKI rozm. S (2093895933) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

krak filmik super :) slicznie wygladaliscie :tak:
ehhh dopiero co ja sie szykowalam do wesela a tu juz po... jak ten czas szybko leci....
co do sluzu to nadl jest wiec zwiastuje mi on @ czekam na nia w pelnej gotowosci haha :-) niech no sie tylko franca jedna pojawi to ja sie z nia szybko rozprawie hihi :-)

krak- filmik super ;) tylko ja balonów się boję, więc u mnie odpadały ;)
i tańczyliście walca!!! Super- nasz ulubiony taniec :) ciekawa jestem jak wyglądał w całości ;)

kurcze ja nei przepadam za rurkami bo ja za chuda jestem...ale jak mi sie pzytuje to moze bedzie inaczej :) .... spodnie dodane do zakładek :tak: ... jak upatrzysz jeszcze cos fajnego to od razu wrzucaj linka :)

a mnei cały czas muli :) .... ale sie ciesze :-) .... zaraz zwymiotuje chuuuuuuuuuuuuura:-):-):-):-):-)

Ilonka, super spodnie, ale mi się bardziej podobały te dzinsowe:zawstydzona/y: Ja za sztruksami tak średnio. Aż żal, że jeszcze nie mogę kupować ciążowych ciuszków, są takie śliczne i eleganckie, w ogóle nie przypominają namiotów, o których mi moja mama opowiadała

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry