• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

Lori no własnie ten link CI chciałam przesłać :) a co kupujesz?????????? jak tak to daj znać czy fajne :)
Dzoana aaaaaaaa no chyba ze tak, wiec z Tobą to chyba bedzie bezpiecznie isc do sklepu ciążowego i przymierzać ,bo często niestety coś innego przysyłają z netu niz jest na zdjęciach !!!!!!!!
Krak ok dzięki , ale szkoda ze nie zobaczę !!!! ehhhhhhhh
Marta niedługo i TY bedziesz takie ubranka kupowac :)

reklama
dzoana co do sukienek to mi bylo by szkoda tyle za nie dac tym bardziej ze ubierzesz ja raz
Mam nadzieje, że nie raz, ale bardziej mi chodzi o wizje kiecki, cena rzeczywiście zniechęcająca:-(
Dzoana aaaaaaaa no chyba ze tak, wiec z Tobą to chyba bedzie bezpiecznie isc do sklepu ciążowego i przymierzać ,bo często niestety coś innego przysyłają z netu niz jest na zdjęciach !!!!!!!!
Ja juz miałam kilka wtop z ciuchami z netu, ale też byłam kilka razy zadowolona. Niestety w sklepach wystarczy coś nazwać, że jest dla kobiet w ciąży i już cena rośnie:wściekła/y: To tak jak z akcesoriami ślubnymi, bukiet ślubny cena w górę, sukienka ślubna cena w górę itd.

Ilona-wszystkie będziemy czekały na streszczenia z usg,ja jak kiedyś w końcu będę w ciąży to też takie sobie zrobie:-) MartaSx- przyjdzie też czas na ciebie miejmy nadzieje że już nie długo ty też będziesz miała swoje szczęście w brzuchu:tak::-) Jak wam dzień zleciał?my z małą byłyśmy przedtem na zakupach posprzątałyśmy a dziś moja córusia wybiera się do babci na weekend teraz siedzimy przy kominku i się grzejemy bo u nas zimno na zewnątrz Scotland- wysłałm ci tam dane mam nadzieję że wszystko doszło?

krak nie mam jakiejś wtyczki i dlatego nie moge włączyć :(
Marta widzę ze TY z tych spokojnych i opanowanych staraczek bo my to przeważnie na 3 dni przed @ juz testowałyśmy hihi, mnie wyszedł test 3 dni przed @ co prawda cien ale juz coś :) oczywiscie tym czułym testem :P a TY juz przygotowana do testowania test w domu jest ?????????????
Dzoana tak to prawda niestety z tymi cenami dlatego zamawiam na necie bardzo dużo, a raczej wszystko co musze kupić :-D

Ilonka, ja dzisiaj mam dzień przeglądania ubrań ciążowych, a mój M tylko przewraca oczami. Też mam plan kupowania na allegro, z akcesoriami dla dziecka to pewnie będę wypróbowywać na żywo w sklepach,a później szukać w sklepach internetowych.

reklama
Dzona dzięki za kciukasy :-)
Wiolka mam taką nadzieję, aczkolwiek to dopiero drugi cykl starań w pierwszym nie utrafiliśmy na owu.
Ilonka wcale nie spokojna już usiedzieć nie mogę :tak: z niepewności mam w domku test
[h=1]QUICK VUE [/h]i pewnie już bym zrobiła ale strasznie się boję rozczarowania :/ dlatego czekam a wierzcie mi już nie mogęęęęęę :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry