• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

Dzona termin @ mam na 14 lutego w sumie to nie wiem kiedy testować czy dzień przed czy w ten sam :baffled:
W Walentynki:-) Ja bym poczekala do terminu, bo czasem testy nie pokazuja II jak jest przed terminem, a po co sie dołować. Ale wiem, że czasem cieżko się powstrzymać:tak:

no dziewczyny przestańcie z tymi niskimi temp, własnie te niskie temp mogą dać fasolkę !!!!!!!!!!! dopiero co agnes marudziła ze niska ze nijaka itd a tu proszę ciąża:) to ze nie jest wysoko nie znaczy od razu ze nie ma szans bo to włąsnie wręcz odwrotnie kochane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:
Nie denerwuj się:-( Wiem, że nie trzeba mieć mega wysokich temperatur, ale moja się zatrzymuje na najniższej linii, a czytałam, że to niedobry znak. Tempka w fazie lutealnej nie musi być 37, ale powyżej właśnie tej dolnej linii. Ale ja się nie dołuję, jak nie w tym to w następnym. W poniedziałek idę zbadac hormony, a 2 marca mam wizytę u ginekolog, wezmę ze soba wykresy, wyniki i zobacze co mi powie:-)

reklama
Marta, nawet jak zrobisz i wyjdzie I to jest nadzieja, ważne, żeby małpa nie przyszła. Koleżance z pracy wyszedł dopiero 4 test po 8 dniach od spodziewanej @ Więc ja bym powiedziała, póki nie przylazała to jest nadzieja:-)

hihih ja sie nie denerwuję tylko Was chce do pionu poustawiać abyście sie nie zamartwiały zbyt wcześnie :) :tak:

mykam na film, poleżę sobie godzinkę :)

Jezuuuuuuuuuuuu,.......... nie wiem co sie stało !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zaczęłam ziewać a tu naglę poniżej pępka tak jakby mi sie coś oderwało jakby gula jakaś i od razu przesunęło , od razu mi sie ciemno przed oczami zrobiło ze strachu, bo to az zabolało !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIGDY W ŻYCIU TAK NIE MIAŁAM , a jak coś sie stało???????????? :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Witam się i ja :-)
Roszpunka jest mi obojętne, wiadomo byle by zdrowe ale gdzieś w głębi chciałabym dziewczynkę:tak:
Marysia trzymam kciuki za USG na pewno będzie wszystko ok:tak:
Ilonko życzę ci z całego serducha tej upragnionej córeczki, wiem jak to jest:-D

Nadrobię co naskrobałyście i odezwę się później

Ilonka, na pewno jest tak jak mówi Zagubiona, dzidzia postanowiła się przypomnieć:tak: Połóż się i odpocznij i przede wszystkim nie stresuj, nic się dzidzi nie stalo

zagubiona ja sie boję ze coś sie stało własnie z dzidzią, naprawde człowiek ma głupie mysli od razu :(((((((((((((((( no ale jesli to dzidzia to chyba by musiała niezłego koziołka strzelić abym tak to odczuła a wątpie bo za wcześno na takie ruchy !!!!! kurcze mam nadzieje ze tam wszystko ok, ale uczucie jak sie coś oderwało po prostu :((((((((((((((((((( no to teraz chyba do wtorku bede nie spać i sie zamartwiać :(((((((((((((((((((((((

reklama
I takim zamartwianiem na pewno jej nie pomożesz. Dalej Ciebie boli? Masz kontakt telefoniczny ze swoim ginekologiem? To może zadzwoń jak czujesz, ze to Ciebie uspokoi:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry