Cześć moje laseczki

)Jak tu wesoło...kurczę nie doczytam wszystkiego chociaż codziennie Was z ukrycia posczytuję,ale jakoś się nie udzielam,bo wkońcu jak mam wenę to zawsze coś....Ja tylko chciałam się Wam moje drogie starczki i ciężaróweczki pochwalić,że byłam dzisiaj na USG genetycznym 4d i obejrzałam moje piękne cudo wzdłuż i w szerz,jast piękne,całe i zdrowe:-)Ma wszystko na swoim miejscu,te paluszki jak zapałki ehhhh.A co ciekawe
okazuje się,że jedanak siapulkę będziemy mieli:-)Lekarz na sam koniec cały czas zwracał się per ona

))i powiedział,że on tu nie widzi siuraczka tylko sklejone wargi sromowe i dla niego to babeczka jest jak nic,chocoaż zaczął sie śmiać,że 1000% to zawsze po porodzie jest

))Ja jestem w szoku,bo tydzień temu tak mi prorokował mój ginek chłopaka a dzisiaj na tym 4d powiedział,że to dziołuszka dlatego spokojnie czekamy do sierpnia...moja dzidzia jest o ponad tydzień starsza niz wskazuje mój suwaczek,właściwie jutro już 14tydz. się zacznie i termin porodu z 20 na 12 sierpnia przesunięty

))Ależ dzisiaj jestem szczęśliwa

))Buziaczko kochane dla was i miłego wieczorku laseczki

))