• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
moj komputer juz od dawna na wyczerpaniu i maz mowil juz dawno ze kupimy nowy a mi szkoda kasy bylo no ale jak dzis moj gruchot sie 3 razy sam wylaczyl to wyszlam z siebie i pojechalismy i mezus kupil :-)

kurcze a mnie nadal jajnik pobolewa a raczej kłuje.... teraz siedzę i wpieprzam ogórki konserwowe...
a mój laptop tez na wykończeniu przydał by się nowy ale jak na razie mamy inne wydatki :/

marta mi bylo szkoda kupic nowy ale kurde moj ma juz 5 lat i ledwo zipie a ja teraz pisze prace magisterska. moj maz juz nerwowo tez nie mogl ze mna wyrobic no bo ciagle narzekalam a kupic nie chcialam no i jak sie dzis zdecydowalam to od razu zapakowal sie w auto i pojechalismy :-)
jajnik moze na fasoline boli? juz niedlugo testowanko?

Cześć moje laseczki:))Jak tu wesoło...kurczę nie doczytam wszystkiego chociaż codziennie Was z ukrycia posczytuję,ale jakoś się nie udzielam,bo wkońcu jak mam wenę to zawsze coś....Ja tylko chciałam się Wam moje drogie starczki i ciężaróweczki pochwalić,że byłam dzisiaj na USG genetycznym 4d i obejrzałam moje piękne cudo wzdłuż i w szerz,jast piękne,całe i zdrowe:-)Ma wszystko na swoim miejscu,te paluszki jak zapałki ehhhh.A co ciekawe okazuje się,że jedanak siapulkę będziemy mieli:-)Lekarz na sam koniec cały czas zwracał się per ona:)))i powiedział,że on tu nie widzi siuraczka tylko sklejone wargi sromowe i dla niego to babeczka jest jak nic,chocoaż zaczął sie śmiać,że 1000% to zawsze po porodzie jest:)))Ja jestem w szoku,bo tydzień temu tak mi prorokował mój ginek chłopaka a dzisiaj na tym 4d powiedział,że to dziołuszka dlatego spokojnie czekamy do sierpnia...moja dzidzia jest o ponad tydzień starsza niz wskazuje mój suwaczek,właściwie jutro już 14tydz. się zacznie i termin porodu z 20 na 12 sierpnia przesunięty:)))Ależ dzisiaj jestem szczęśliwa:)))Buziaczko kochane dla was i miłego wieczorku laseczki:)))

agniesia moje gratulację oj jak ja pragnę córeczki :)
bobo testowanko tak, ale chyba zrobię w ten sam dzień...
na ja właśnie też piszę pracę magisterską ale tak mi ciężko się zabrać ze szok, mam dwa rozdziały pracy i pół metodologii, co dzień to odwlekam... masakra

reklama
marta ja zaczelam wlasnie od metodologii bo to najgorsze :-( mam napisana ale ciagle jezdze i mi poprawia moja promotorka :-) a jaki masz temat? ja mam WYKORZYSTANIE CZASU WOLNEGO PRZEZ DZIECI EDUKACJI WCZESNOSZKOLNEJ

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry