• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

Gimnazja to najgorsze co mogli wymyslec cala zbieraniane mlodziezy w najgorszym do opanowania wieku wrzucili w jeden worek zwany gimnazjami. jak ta mlodziez byla rozwalona po podstawowkach bylo inaczej. za mojej kadencji szkolnej nie bylo gimnazjum i jestem bardzo z tego powodu szczesliwa. popatrzcie na te gimnazjalistki teraz to takie male kurewki wymalowane ze nie dziwota ze idzie sie pomyslic i ze taka 13 latke biora za 18 latke a pozniej jest placz bo gwalty i wczesne wspolzycia sa. takie jest moje zdanie na temat gimnazjow :-)

reklama
bobo super prezencik :) mój ma 3 lata i w sumie tez by sie przydał nowy :-D ile za ten daliście ??????? mnie sie własnie podobają te białe ale boję się ze bedzie sie strasznie brudzić, i kazdy ślad bedzie widać :-(
agniesia straaaaaaaaaaasznie GRATULUJĘ córeczki :)sama bym chciała usłyszeć taką nowinę we wtorek :) super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzoana TY sie szykuj juz, bo coś w tych stronach napewno jest :-D

Ja sie czuję dobrze, poleżałam sobie i sie nic nie dzieje, ale i tak mnie zastanawia co to mogło być, no choć sie raczej tego nie dowiem, to nie mogę fiksować !!!!!!!!!!!!!!!! na dziecko za wcześnie tzn na az taki np kopniak , jest za małe i nie ma nawet tyle sił, wiec odpada , no nie ważne juz !!!!!!!!!!!

Ja jeszcze szłam do gimnazjum ale jako pierwszy rocznik, było inaczej... nie mogliśmy miec telefonów, malowac sie, nosic spódniczek i biżuterii a teraz to jest masakra co sie dzieje. Przede wszystkim jest za dużo osób w jednej klasie no i nasi nauczyciele... porażka kompletnie nie przygotowani.

Ilonka bardzo się cieszę, że już wszystko dobrze :)

Ilonko jak się czujesz???? No wiesz ja tam uwierze jak się urodzi i mi powiedzą ma pani śliczną córkę,bo narazie jestem w takim szoku:szok:ale bardzo bardzo szczęśliwa....wracając do Twojego zdarzenie,to co opisałaś wygląda na przeciągnięcie wiązadła z uciskiem na żyłe i z tąd te mroczki,ja mam tak często tak co 2 dzień jak się przeciągne albo gwałtowniej ruszę...mam nadzieje,że już lepiej u ciebie wkrótce też dzireczkę znajdą:***Wiesz to co wyglądało na siusiaka to to w 3d zupełnie inaczej wygląda...to sklejone jeszcze wargi sromowe...oj jakie miała uszka,paluszki,rączki,stópki,nóżeczki...ej przeryczę ze szczęści dzisiaj pół nocy...Dzisiaj chłopaki moje zostają sami,mają męską nockę a ja zaraz zmykam do mojej mamusi...dzisiaj też dopadła mnie smutna wiadomość,że zmarła moja ciocia,siostra mamy...młoda osoba,ok 60 lat ale chorowała i dmawiała leczenia....dobra dalej oglądam tę moją cudowną kruszynkę i się napatrzeć nie mogę...jutro powrzucam zdjątka,bo kabla jak nie ma tak nie ma ale mam wyciąganą kartę pamięci to skopiuje.Buziaczki gwiazdy:**

Zgadzam sie z Tobą Bobo, ja też pochodzę z epoki przed gimnazjum i miło wspominam ten czas. Teraz:-D Jak czasem popatrze na te młode dziewczyny, które do szkoły ostrzej są wymalowane niż ja na imprezę, to się zastanawiam co wyrośnie z naszej mlodzieży. Wiem, że brzmie jak stara baba:zawstydzona/y: Mam nadzieję, że moje dziecko załapie sie juz na dwustopniową edukację, bez tej pomyłki zwanej gimnazjum:wściekła/y:
Ilonka, cieszę się, że już lepiej się czujesz. Staraj się zrlaksowac, a jak masz jakieś wątpliwości to zadzwoń do swojego ginekologa lub jedź na IP, po co masz sie zamartwiać do wtorku. Obyś szczęsliwa stronka się ziściła:-)

agniesia być może tak własnie było,!!!!!! Ja sie czuję ogólnie super :) czekam na tą wizytę jak na zbawienie jakieś, bardzo bym chciała aby wszystko było dobrze tak jak i u Ciebie, a poza tym oglądałam na necie zdjęcia i dziewczynki i chłopaki mają cycuszki, tylko ze u dziewczynki te cycuś wygląda a raczej odchylony jest inaczej i dlatego lekarze sie mylą często we wczesnej ciązy- musze znaleść te zdjęcia bo ja byłam w szoku jak to zobaczyłam !!!!!!!!!!!!!!!!!! no ale nie ważne, bedziesz miec parkę wiec to cudna wiadomosc i tylko pozazdrościć :)

krak filmik super i pieknie wyglądaliscie ;)

ilonko nie strasz tu nas,mam nadzieje ze wszystko ok

moje chłopaki juz spia a ja wcinam ryz prazony i ogladam tv tylko nuuudy bo nic nie ma,a zaraz i tak spac pewnie padne

Katy a Ty gdzie jestes????

hehe Lori jak sie robi niedobrze to lepiej sie juz czuje ,oj głupolku i tak wszystko jest i bedzie z bobaskiem dobrze ;) a praca sie nie martw

Ostatnia edycja:
reklama
Ilonko ja dzisiaj poszłam nastawiona na chłopinkę i nawet zadowolona mówię lekarzowi,że ostatnio coś tam na chłopczyka się zapowiadało,a on siup na dół mała się powierciła i tam patrze siurak jak nic,wystaje jakaś wypustka jak lulek:))) po czym lekarz stwiedził,że to wcale nie siurak,bo za cienkie i za krótkie to wygląda,posztuchał usg,mała znów się przełożyła a on na to,że to są wargi sromowe,tylko,że jeszcze sklejone dlatego siuraczka przypominają...a i nie widac było cienia worka mosznowego do którego po iluś tygodniach seszły by jąderka co też sugerowało by dziołuszkę i zaglądał tam jeszcze podczas badania kilka razy i do końca twierdził,że to dziewczynka raczej i do końca mówił per ona...następne usg 8 marca w dzień kobiet...zobaczymy wtedy co tam będzie:-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry