• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

hej Kobitki
Mam pytanko staramy sie z m o dzidziusia nie wiem jeszcze na czym stoje a się trochę przeziębiłam do tej pory zawsze ratowała mnie polopiryna S ale teraz to nie wiem czy moge to brać bo jezeli jestem w ciąży ?
poradzcie co można brać na przeziębienie (gardło i mega katar) bo nie chce ryzykować

reklama
Hej Patrycja, z tego co mi sie wydaje to niestety możesz się tylko ratowac lekami naszych babć, czyli mlekiem z czosnkiem i herbatą z cytryną i miodem

Ja mam przemoc i agresja młodzieży gimnazjalnej jako zjawisko wpływu rówieśniczego.
Mam ankietę już zrobioną tylko teraz promotor ma mi ją poprawić i do gimnazjum dzieciakom rozdać. Mam dwa gimnazja i 1,2,3 klasę razy dwa. Tak sobie wymyślił. Mój promotor jest z Uniwersytetu Przyrodniczego, bo u mnie na roku zabrakło profesorów bo jest nas 300 na roku i musieli ściągać z innych.

Marta, ciekawy temat. Ja mam lekkie zapędy ku psychologii, bardzo ciekawi mnie temat od czego zależy agresja, masz jakies fajne artykuły do poczytania na ten temat?

Dzoana ciekawy jest ale z jednej strony trudny bo wiecie co teraz się dzieje w gimnazjach to jest po prostu szok...
Patrycja ja właśnie jestem przeziębiona i też tak naprawdę nie wiem czy jestem w ciąży ale ja piłam herbatkę z miodem i cytryną i jakoś mi przechodzi, a byłam mega chora, ale lekarz kazał mi leżeć i nie łazić... A i jadłam kanapki z czosnkiem :/

Aniu, przyznam, że nie bardzo się orientuję w tych stronach, to dobry znak, chyba:-D
Marta, najczęściej ciekawe tematy są trudne do opisania. Chodzą słuchy, że gimnazjum to totalna porażka pod wzgledem wychowawczym i edukacyjnym.

reklama
Oby okazały się prawdziwe, nie wiem co było takie złe w podstawówce i szkole średniej. DO tej pory nie rozumie, po co zrobili gimnazjum.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry