D
Dzoana.a
Gość
Skoro w dzień kobiet to chyba oczywista oczywistość

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

na co ja kompletnie nie mam ochoty a raczej sie boję co kolwiek robić 
to zagadaj go jakos takoś i niech sobie dzis juz zasnie heheheh,ach Ci nasi faceci kochani hihihi,a jak sie boisz to narazie sobie odpusccie Dzona dzięki za kciukasy :-)
Wiolka mam taką nadzieję, aczkolwiek to dopiero drugi cykl starań w pierwszym nie utrafiliśmy na owu.
Ilonka wcale nie spokojna już usiedzieć nie mogęz niepewności mam w domku test
QUICK VUE
i pewnie już bym zrobiła ale strasznie się boję rozczarowania :/ dlatego czekam a wierzcie mi już nie mogęęęęęę![]()

hihih ja sie nie denerwuję tylko Was chce do pionu poustawiać abyście sie nie zamartwiały zbyt wcześnie![]()
![]()
mykam na film, poleżę sobie godzinkę![]()
Jezuuuuuuuuuuuu,.......... nie wiem co sie stało !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zaczęłam ziewać a tu naglę poniżej pępka tak jakby mi sie coś oderwało jakby gula jakaś i od razu przesunęło , od razu mi sie ciemno przed oczami zrobiło ze strachu, bo to az zabolało !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIGDY W ŻYCIU TAK NIE MIAŁAM , a jak coś sie stało????????????(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
No właśnie i taka prawda jest, chodzą pogłoski o zamykaniu gimnazjów ...