• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Mówicie,że Dzień kobiet i wszystko jasne jasne,że Antosia tam rośnie...dla mnie adość największą sprawiło te,że jest zdrowiutka i kompletna....Dobra moje kobietki ja uciekam do mamy,bo mam 30 km drogi i powoli bym się ruszyła...buziaczki dla Was wszystkich ode mnie i Antosi:****

agniesia no własnie tak jak pisałam coś podobnego mają dziewczynki na początku i czesem mozna sie pomylić z siusiakiem :) mam nadzieej ze mój lekarz sie nie pomyli :)
Malami to szybko CI chłop padł , nie masz dziś pożytku z niego :-p

ulalala Antosia :) piękne imię ,aga zmykaj do mamy i uwazaj tam na po drodze na siebie ;-)

hehe ilonka padł jak stary kapec hehehehe ale był na 6 w pracy a on jezdzi 85 km po az pod Warszawa i tak codziennie wiec mu sie nie dziwie no i niestety jutro tez idzie :(((( akurat tak wypadło

Ostatnia edycja:
Malami to sie nie dziwię, ale mój też dziś padnie jak wróci po 23 bo z Wawy jedzie wiec oczy zmęczone , trzeba tyle pedałowac no i od 6 tez na nogach chłop codziennie w pracy !!!!!!!!!!!!! tylko ze ON to pewnie bedzie chciał jeszcze igraszkowac :baffled: :shocked2: na co ja kompletnie nie mam ochoty a raczej sie boję co kolwiek robić :zawstydzona/y:

Ilonko.....:-) oj kochana :sorry2: to zagadaj go jakos takoś i niech sobie dzis juz zasnie heheheh,ach Ci nasi faceci kochani hihihi,a jak sie boisz to narazie sobie odpusccie
no my myslimy o przeprowadzce nawet pod wa-we wo te codzienne dojazdy go wykonczą i paliwo....masakra,tylko ze ja wtedy tam nie bede miała pracy :(

Dzona dzięki za kciukasy :-)
Wiolka mam taką nadzieję, aczkolwiek to dopiero drugi cykl starań w pierwszym nie utrafiliśmy na owu.
Ilonka wcale nie spokojna już usiedzieć nie mogę :tak: z niepewności mam w domku test
QUICK VUE

i pewnie już bym zrobiła ale strasznie się boję rozczarowania :/ dlatego czekam a wierzcie mi już nie mogęęęęęę :sorry2:

to bardzo dobry test ...ładne kreseczki mi na nim wychodziły :tak:

hihih ja sie nie denerwuję tylko Was chce do pionu poustawiać abyście sie nie zamartwiały zbyt wcześnie :) :tak:

mykam na film, poleżę sobie godzinkę :)

Jezuuuuuuuuuuuu,.......... nie wiem co sie stało !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zaczęłam ziewać a tu naglę poniżej pępka tak jakby mi sie coś oderwało jakby gula jakaś i od razu przesunęło , od razu mi sie ciemno przed oczami zrobiło ze strachu, bo to az zabolało !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIGDY W ŻYCIU TAK NIE MIAŁAM , a jak coś sie stało???????????? :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

jak masz telefon do gina to ja bym zadzwoniła...może po prostu dziecko ci coś nacisnęło...albo jak jutro będzie mąż to pojedzcie do szpitala bo będziesz myslec o tym cały weekend

No właśnie i taka prawda jest, chodzą pogłoski o zamykaniu gimnazjów ...

nooo ja mam nadzieje że gimnazja zlikwidują za nim moje dzieci będe musiała do nich uczęszczać ... ja naszczęście jestem z epoki dinozaurów i do gimnazjum nie chodziłam :blink:

aha no i najważniejsze

Krak - pięknie wyglądałaś ...sukienka śliczna ... super zatańczyliście ...dałaś rade! .... i gdzie ty masz niby dodatkowe kilogramy ? ... za to to ja Ci nastukam bo wyglądasz bardzo kobieco i na prawde pięknie !

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny co myślicie na temat ćwiczeń ? Mam w domu orbitreka i mój mąż mi właśnie oznajmił że mam ćwiczyć bo się klocek zrobię, a ja mu na to że nie mogę bo jak się okażę że jestem w ciąży to co? I moje pytanie czy mogę ćwiczyć czy nie? No bo tak naprawdę nie wiem czy mam fasolinkę :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry