• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

jak bys cos oderwala to krwotok bys dostala napewno a jak sie martwisz to jedz na IP po co sie denerwowac zbadaja cie i tyle

reklama
Ilonko nie martw się proszę a jeśli dalej czujesz że coś jest nie tak to masz dwie opcje jeśli dzidzia się nie rusza to zjedz czekoladę i się połóż po kilkinastu minutach zacznie się ruszać mnie to doradziła położna w polsce jak mnie prąd kopnął ;/ a jeśli nadal nic to jedz szybko do szpitala innego wyjścia nie ma ale nie martw się bo to szkodzi maleństwu :*
i tak jak pisze zagubiona na pewno dostałabyś krwotoku!!!!

ILONKO jejku ja bym pojechala do szpitala chociaz na usg !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Spodenki fajne tylko szkoda ze dziewczyna ma wypchany brzuch a nie prawdziwy :-(

nic mnie juz nie boli, tylko w tym momencie zabolało , w głowie sie zakołowało od razu i czarno mi sie ze strachu zrobiło :( no nic ide sie położyć , mam nadzieje ze jest kurcze wszystko dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Taka to już dola matek, jeszcze dzidzi nie ma na świecie, a już jest strach, że coś się stało. Ale tego niestety nikt i nic nie zmieni

Ale wy szalejecie z tym pisaniem :szok: ledwo dobrnelam do konca

Bobo szkoda ze jedna kreska ale kto wie co jeszcze sie wydarzy w najblizszych dniach :tak:

Scoti....jutro ;-)
Ilonka moze faktycznie zadzwon do lekarza i chociaz powiedz o swoich obawach

A ja mam takie pytanie odnośnie badania na poziom prolaktyny. Czytałam, że przed badanie należy powstrzymać od współżycia minimum 3 dni. Idę na badanie w poniedziałek, ale miałam nadzieję, na male przytulanko dzisiaj. Myślicie, że bardzo zaburzy wyniki czy mam zielone światło?:-D

Prezencik od mezusia :-)

W_bia_y-1d98d791.png

od razu humorek lepszy :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry