• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

Dzoana powiem CI ze ja np patrzę w sumie tylko spodnie na tych ciążowych a bluzki tuniczki to na zwykłych bo są o wiele fajniejsze i modne a tam na ciążowych aukcjach to wszystko na jedno kopyto bleeeee !!!!!!!!!!!!!
Ja tak naprawde to wszystko dla maluszka kupie na necie, tzn posciel łozeczko , butelki, laktator, bujaczek bo wózek odkupię od znajomej a jak nie to tez na all :):-D

reklama
MartaSx-spokojnie uda się zobaczysz tylko nie zadręczaj się cały czas myśleniem czy jesteś czy nie jesteś. Podobno im bardziej człowiek o tym myśli im bardziej chce tym bardziej się wszystko oddala. Uda się będziemy czekać na jakieś info od ciebie jak wyszedł test:-)

Ilona, z bluzkami to raczej nie problem, bo wszystkie tuniki i lekko elastyczne bluzki będą ok, ja mam pół szafy bluzek, które teraz sa na mnie za duże a na okres ciąży będą w sam raz. Pozostały mi z czasów sprzed odchudzania.
Marta, ja ostatnio to nawet nie mam okazji zrobić testów, bo @ przychodzi w terminie albo nawet i przed:-( tak sobie myślę, że jak w końcu zobaczę II to nie uwierze, jest to dla mnie jakaś nierealna abstrakcja. A ten cykl to w ogóle mnie nie nastraja ciążowo, więc nawet nie myślę, że bedę robić testy. Czekam na @ i kolejne staranka:-)

Dzona ja mam cykle jak w zegarku zawsze w ten dzień co wyliczę to jest. Mam nadzieję, że wkrótce będziemy się cieszyć z naszych maleństw :tak:

Wiolka wiem że tak jest, ale niestety nie da się jak się czegoś bardzo pragnie, tym bardziej, że rok błagałam męża żebyśmy w końcu zaczęli się starać ...

Dzoana ale masz fajny wykresik- naprawde, wiec kto wie moze teraz sie własnie udało :) dziś taki fajny spadek .....:) trzymam kciuki :)
Marta jak masz ten test to chyba lepiej poczekać do termiu, bo to zwykły test nie czuły i moze nie wyjśc wcześniej !!!!!! dziewczyny i ja zaopatrzyłyśmy sie w test z allegro za 1zł i sie sprawdziły :) :)
wiola jaka słodka ta Twoja córa na avatarku :)

Czytałam opinie o tym teście że ponoć jest czuły i miał dużo pozytywów, ale macie rację poczekam bo tak to jest jeszcze nadzieja a jak wyjdzie negatyw to już dupa :/

Dzoana ale masz fajny wykresik- naprawde, wiec kto wie moze teraz sie własnie udało :) dziś taki fajny spadek .....:) trzymam kciuki :)
Marta jak masz ten test to chyba lepiej poczekać do termiu, bo to zwykły test nie czuły i moze nie wyjśc wcześniej !!!!!! dziewczyny i ja zaopatrzyłyśmy sie w test z allegro za 1zł i sie sprawdziły :) :)
wiola jaka słodka ta Twoja córa na avatarku :)

Dzięki za dobre słowo, ale ta tempka taka niska:-( prawie wzrostu nie ma, a spadek to za wcześnie na zagnieżdżenie
:-(
Marta, to kiedy najmocniej kciuki ściskać?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się i ja :) no to żeście naskrobały dziewczynki masakra to nadrobić ;-)

Krak filmik doprowadził mnie do łez po prostu ślicznie wyglądałaś :tak:

fajny temat miałyście ja już nic nie pamiętam :-p
a co do mojej tempki to za niska :( gdyby coś miało być była by wyżej tak że kolejny cykl stracony :sad:

no i bym zapomniała Lori ( o ile dobrze pamiętam:baffled:) super poranek :)

reklama
no dziewczyny przestańcie z tymi niskimi temp, własnie te niskie temp mogą dać fasolkę !!!!!!!!!!! dopiero co agnes marudziła ze niska ze nijaka itd a tu proszę ciąża:) to ze nie jest wysoko nie znaczy od razu ze nie ma szans bo to włąsnie wręcz odwrotnie kochane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry