reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zajecia dodatkowe

Tak myślałam choć osobiście na tyle razy co byłam na korcie u nas to nie widziałam żeby ktoś prowadził takie zajęcia.Muszę choć raz zabrać Daniela na kort,pewnie mają w wypożyczalni rakietki dla dzieci.Jak mu się spdoba to może go zapiszę na zajęcia,jeśli będzie grupa maluchòw.Może spodoba mu się bardziej niż piłka nożna:-)

reklama
Musze tez spróbować z Igorem, tylko moje dziecko tak się denerwuje i zniechęca jak Mu nie wychodzi, a tenis to jednak trudna sparawa. Sama kiedyś próbowałam się uczyć (zaszłam w ciąże i koniec z tenisem) no i pamiętam, że to nie takie łatwe.

W sumie fajnie jak dzieciaki tak wcześnie zaczynają cos trenować, to uczy takiej konsekwencji w działaniu i obowiązkowości, jesli tylko jest radochą :)
Tylko jak mówicie, ze to takie popularne, to sobie myślę, ze zyję w innym kraju, bo ja nie znam żadn ego dziecka/rodzica, który chodzi na tenisa, ewentualnie squash na sciance w parku :-D Sami chodziliśmy jak byliśmy młodzi i bezdzietni...

Moja córcia chodzi na mini tenisa w przedszkolu... a tak poza tym, to jest u nas w mieście sekcja tenisa dla dzieci... przyjeżdża pan na treningi i uczy dzieci od 7 lat.
może to dlatego u nas jest tenis tak popularny, że mamy mistrza paraolimpijskiego :-):-):-) w tenisie z Pekinu, ciekawe jak mu pójdzie w tym roku

Zajęcia mogą być fajne i ćwiczą małe rączki.
U mojego syna w przedszkolu chodzą do pracowni ceramicznej 2-3 razy w ciągu roku. Młodemu się podoba, ale myślę, że częściej by nie chciał. Wiadomo każde dziecko inne..

[FONT=Times New Roman, serif]Ja myślę,że dobrze jest wysłać dziecko do szkoły językowej,uczy się przez zabawę, a i spędza kreatywnie czas zamiast siedzieć przed telewizorem..ja mam 5-letniego syncia i był bardzo zamknięty w sobie i nie chciał wychodzić nigdzie,a na lekcje chodzi chętnie:)dziecko zadowolone i ja też,a później bawimy się w domu,ja mowie coś po polsku,on po angielsku i słówka się utrwalają..no i najbardziej podobają mu się zajęcia teatralne w Empik School..tu jest link kontaktowy jeśli ktoś potrzebuje,najlepiej umówić się,przejść się po szkołach i zobaczyć jak to wygląda http://tinyurl.com/empik-kids[/FONT]
[FONT=Times New Roman, serif]Pozdrawiam
M.
[/FONT]

Jakieś sportowe takie.. :) nie bójcie się :) wykształcicie w nim więcej zdolności :) ale sprawdzajcie czy sprawia mu to przyjemność :) nic na siłę :)

reklama
Jakieś sportowe takie.. :) nie bójcie się :) wykształcicie w nim więcej zdolności :) ale sprawdzajcie czy sprawia mu to przyjemność :) nic na siłę :)
Tak, to jest najważniejsze :)

My chcemy, żeby Gabi chodziła od września na gimnastykę artystyczną, lubi taniec, więc myślę, że jej sie spodoba, ale jakby nie, to nie będę zmuszać.

Do góry