reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
kupiłam Kubie to krzesełko co pokazywałam kiedyś i jest super :tak: ,nie jest wywrotne bo ma przy nogach takie podpórki , Kuba teraz jak tata ma swój fotel a niunia odziedziczyła leżaczek :-) Zobacz załącznik 422655
Ten leżaczek u nas robi za Pawła fotel jest super i rośnie z dzieckiem, to jeden z lepszych zakupów.

śliczne. Ja się dzisiaj wzięłam i wydziergałam bucik, na razie jedenZobacz załącznik 422735
cudo
:-)

artystka z ciebie nie ma co :tak:
Ale na allegro za 12 zł :szok: pierwszy raz coś mi się wydaje za tanie :-D
no przymiarka obowiazkowa :tak: narazie ten jest moim faworyten Britax Kidfix Isofix Highback Booster Car Seat - Jet : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop no ale jeszcze ostatecznie nie zdecydowalam....
To jest chyba firma która najlepiej wypada w testach bezpieczenstwa, moja ciotka ma taki dla swojego synka

My mamy chyba do 25kg Mam nadzieje ze nam na trochę wystarczy
Fotelik Samochodowy 9-25kg. CONECO - ZENITH SIDE ARMOR - niebieski :: Smykolandia
o taki:
coneco-zenith-side-armor_2159.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry