reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Dziewczyny zastanawiam sie nad kupieniem dla Ali spodni ocieplanych z przeceny teraz. Myślicie że 104 nie będzie za duże w przyszłym roku?

Ona teraz nosi 92-98, zależy co.

reklama
Raczej kupiłabym 110, zawsze można nogawki podwinąć:tak: Julka w ten sposób nosi spodnie już trzecią zimę:tak: a i Asia swoje będzie miała na przyszłą:tak:

Agrafka - ja też bym kupowała 110, Hanka ma gdzieś w porywach 93 , a mam spodnie na 104 zimowe i są dobre na długość,,, przymierz najlepiej do Ali, a jak dziewczyny mówią zawsze można nogawkę podwinąć;-)

Dziewczyny macie jakies dobre/polecane sklepy online, czy hurtownie, zeby kupic wiecej bebika i pieluch dla dziecka? kolezanka mnie zapytala, a ja nigdy z czegos takiego nie korzystalam... :-)

dla ciezarnych..od jutra w Biedronce bodziaki dla niemowlaków :-)

Lotka a jakie pieluchy chcesz? na allegro ludzie sprzedaja np niemieckie pampersy bo dobrych cenach.
nie wiem czy w hutowniach az takie niskie ceny...musiałabyc pewnie paletę kupić całą haha.z mlekiem to nie wiem szczerze mówiac...najlepiej się orientowac w marketach,rozzmanie tam maja czasem niezłe promocje na takie artykuły

U nas jest np. hurtownia ze wszystkim od spożywki po właśnie pampersy. Albo do Makro można się wybrać:tak: Niech koleżanka rozejrzy się w mieście, na pewno są takie hurtownie:tak:

dla ciezarnych..od jutra w Biedronce bodziaki dla niemowlaków :-)

Lotka a jakie pieluchy chcesz? na allegro ludzie sprzedaja np niemieckie pampersy bo dobrych cenach.
nie wiem czy w hutowniach az takie niskie ceny...musiałabyc pewnie paletę kupić całą haha.z mlekiem to nie wiem szczerze mówiac...najlepiej się orientowac w marketach,rozzmanie tam maja czasem niezłe promocje na takie artykuły
no tak, zacmienie chyba ciążowe mam, ona w sumie chciala kupic biedronkowe albo huggiesy, a przecie na allegro sa te pampersy.... juz jej donosze co i jak :-)
U nas jest np. hurtownia ze wszystkim od spożywki po właśnie pampersy. Albo do Makro można się wybrać:tak: Niech koleżanka rozejrzy się w mieście, na pewno są takie hurtownie:tak:
ooo makro..... :-) a ja mam karte :-) normalnie pamiec mi na maxa szwankuje, dobrze ze tu jestescie :-)
dzieki ;-)

Ja kupowałam po 10 szt. mlek w aptece internetowej www.doz.pl można realizować recepty itp. ;-) wychodziło mi , że jedną szt. miałam za darmo ,:-D jakbym kupowała normalnie w innych aptekach bądź sklepach.

reklama
Do góry