reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Ja nie kupuje dostawki, no ale Tom bedzie mial prawie 3 lata, a juz dzis praktycznie wszedzie go zabieram bez wozka. sam chodzi dzielnie i jest dosyc wytrwaly, z tym ze idzie nam to dosyc wolno, w jego tempie ;-)

reklama
Agrafka ja planuje takiej dostawki używać . jeszcze nie kupiłam. Z tego co wyczytałam to najlepsze są jednak te stojące bez miejsca do siedzenia.. wiekszość mam takie poleca

ja właśnie myślę o takiej stojącej.zabiorę Alę do sklpeu i zobaczymy czy jej się spodoba.. Bo na jakieś dużo dłuższe trasy raczej nie bedę sama na początek chodzić a jak razem z M to będzie można wziąć parasolkę. Dla siebie zawsze też ma m tuli, w ostateczności wsadze Alę na plecy w razie awarii.

----
Dziewczynki szukam trampek dla Ali, byłam z cocodrillo bardzoz adowolona,a le nie ma już fajnych 24. W Smyku pidziałam, ale jakieś takie sobie. Podobają mi się te z Befado:
http://sklep.befado.pl/index.php?c=produkt&id_pro=4992

Miałyście/ widziałyście jakieś w tym stylu ? Są wygodne ?

A jeśli chodzi o ciapku befado - jaki typ jest najbardziej miękki i przewiewny ?

Ostatnia edycja:
Dziunka u nas jeżdża takie male, nowe niby autobusy ale się nie obniżają. O cuście pamiętam, chcę sobie jescez kółkową kupic ale jakbym miaąl ejchac na miasto czy gdzies indziej autobusem czyli niec dalej to popatrz ile ja bym klamotów musiała zabrać na 3 dzieci :szok: zieciiak w chuscie, po jednym za każdą rękę i jesczez siaty z pieluchami, gaciami itd hehe moze by nam jakas kase rzucali po drodze ;-)
spoko, damy rade, juz sie zdecydowałam, ten i koniec

A dzisiaj z rana ustrzeliłam sobie snajperem (nawet zapomniałam o tym) takie ciuszki
LO657 B.P.C. SWETER DLA PRZYSZŁEJ MAMY 48/50 (2190896066) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
LL16 MIA LINEA ŁADNA DZIANINOWA TUNIKA ! 48/50 (2190895912) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
mam nadzieje ze nie beda mocno wisiec na ramionach

Dziewczyny, no nie wierzę - chyba nie istnieje już coś takiego jak teczka rysunkowa !!
Szukam i szukam na necie - nie ma. W 2 sklepach też nie widziałam. W czym dzieci teraz trzymają rysunki ? Są tylko takie teczki czarne dla plastyków za 40 zł ??

AGRAFKA są są i nazywają się tak jak piszesz i kosztują o 2 zł no i w takich właśnie rysunkowych dzieci trzymają rysunki:tak: u nas się na to mówi teczka kolorowa na rysunki-po prostu.;-)

hhehe agrafka do przedszkola? to na pewno chodzi o zwykła teczke kartonowa na gumkę albo wiązaną A4.

edit: mamajulii mi sie wydaje ze agrafka mysli o takiej wielkiej z otworami na palce, bez wiązania ani zapinania, jak my miałyśmy w szkole. Takich to i ja nie widziałam ale nie sądze, by o nia prosili, bo by im się na pólki ne mieścila no i wszystko z niej wylatywalo

AGRAFKA są są i nazywają się tak jak piszesz i kosztują o 2 zł no i w takich właśnie rysunkowych dzieci trzymają rysunki:tak: u nas się na to mówi teczka kolorowa na rysunki-po prostu.;-)

mamajuli
, ale są takie na rysunki z dużego bloku ? takie jak kiedyś mieliśmy - z uchwytem ? bo słowo daję, ze nigdzie nie mogę takiej znaleźć :)

Tak są w sklepie plastycznym tzn dla plastyków, ale faktycznie do przedszkola na rysunki to taką zwykłą małą trzeba.Ale myślę że w jakims lepszym papierniczym znajdziesz taką kolorową dla dzieci- oczywiście taką o jakiej ty myślisz.

reklama
Do góry