reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Z jednej strony te pierwsze fajne bo z ciuchcią, no ale i tak torów nie ma ;-) Podobają mi się bardziej. Ale w drugich masz i klocki i literki i jengę i możesz zbudować różne pojazdy więc chyba te wygrywają:tak:

LOTKA kurde obydwa komplety fajne.....ale chyba faktycznie te drugie lepsze......choć sama nie wiem :sorry2:Nie wiem może dla tego iż moi za bardzo nie lubili się bawić takimi klockami...... mają je jeszcze ale stoja w piwnicy.
Fakt nie są tak fajnie kolorowe jak te twoje i może dla tego- no ale nie wybrzydzałam jak nam pan stolarz zrobił ich całą masę a dokładnie całe pudło po tv.:tak:

LOTKA kurde obydwa komplety fajne.....ale chyba faktycznie te drugie lepsze......choć sama nie wiem :sorry2:Nie wiem może dla tego iż moi za bardzo nie lubili się bawić takimi klockami...... mają je jeszcze ale stoja w piwnicy.
Fakt nie są tak fajnie kolorowe jak te twoje i może dla tego- no ale nie wybrzydzałam jak nam pan stolarz zrobił ich całą masę a dokładnie całe pudło po tv.:tak:

Dobre z tym stolarzem :-D:-D:-D, ja proponuje pokolorować te klocki z dziećmi jakąś specjalną farbą i może zyskają w ich oczach

Lotka chyba faktycznie ten drugi zestaw, ale są bardzo podobne i wybór do ciebie należy. Powiem tylko po cichu że paweł też ma takie i jak na razie szału nie ma, woli lego czy wadera. Myślę, że do tych drewnianych jeszcze dorośnie.

a ja pojechałam do tesco po świeczki do tortu i wróciłam ze świeczkami i z tym VILEDA ULTRAMAT PROFESJONALNY MOP OBROTOWY +WIADRO (2742585903) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko zapłaciłam 99 zł :-) już od dawna na niego polowałam, ale było od 150 do 200 zł więc trochę żal mi było wydawać tyle kasy. bałam się, że mąż będzie krzyczał, ale to w końcu ja myję podłogi ;-)
a dzisiejsze prezenty Martyny to:
TABLICA biała kredowa MALA dwustronna tablice IKEA (2748678025) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
http://allegro.pl/pianino-keyboard-z-mikrofonem-i-krzeselkiem-gratis-i2743958483.html
IKEA DYWAN mata do zabawy ULICE TOR SAMOCHODY ZIEL (2733127224) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i póki co wszystkie są fajne :-) każdym bawi się mniej więcej po tyle samo czasu, choć pianino chyba jest najulubione ;-) a jak śpiewa ;-) już wiem jaką pobudkę jutro będziemy mieli ;-)

a i jak patrzę na ceny na allegro, a to ile my płaciliśmy za te prezenty (bo kupione od gości, ale przez nas) to stwierdzam, że nie opłaca się na allegro kupować , bo wszystko droższe o 20-30 zł, a jeszcze przesyłka dochodzi więc z 50 zł więcej :szok:

lotka fajny ten kombinezon :tak: , przelicznik to mniej więcej przez pół z tym że trochę inaczej się to ma do zarobków
gawit super prezenty , a jeśli chodzi o mopa to też się do niego przymierzam już jakiś czas ,ale miałam parowy i łudzę się że mi go w końcu ktoś naprawi bo nie paruje
jeśli chodzi o prezenty to mój sobie sam kupił coś takiego Czytniki Amazon Kindle, czytnik książek elektronicznych teraz tylko z internetu ściąga książki i czyta , fajna sprawa tyle że jednorazowo spory wydatek niestety

reklama
Do góry