reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

kupie dostawkę do spacerówki na pewno ale obawiam sie, ze Kuba mi z niej zwieje. Kuba bardzo niechętnie siedzi w wózku, musze go na siłę zapinać ale pieszo to idzie w takim tempie, że mnie szlak trafia, a wlaciwiie nie dizie ttylko ciągle w czymś grzebie, no i za rękę nie chce chodzić. Nrmalnie do przedszkola wózkiem będzie jeździł!

reklama
Wlasnie ;)

U nas w sklepie dzieciecym sa takie rozne cienkie, male kocyki. Za chyba 19 zł najtansze wiec niedrogo.

A ja sie zastanawiam w co ubierac mloda - robi sie coraz cieplej a ja dalej ubieram ja tak jak przy 15stopniowym mrozie haha. I nie wiem czy kupic cienki kombinezon (tylko jaki?) czy po prostu kurtka i spodnie?

Dziunka ja juz jakis czas temu odłożyłam kombinezon i mala jezdzi w kurtce i spodniach. Na to zakładam tylko koc i mała sie gotuje. Nie wiem w co ja ubrac zeby bylo tak oki.:szok::confused: Zrezygnowac z koca?? Czy dac tylko taki chudy polarowy :confused: Najchetniej to j bym ja w spacerowke wlozyla, ale nie chce jej krzywdy zrobic...

kupie dostawkę do spacerówki na pewno ale obawiam sie, ze Kuba mi z niej zwieje. Kuba bardzo niechętnie siedzi w wózku, musze go na siłę zapinać ale pieszo to idzie w takim tempie, że mnie szlak trafia, a wlaciwiie nie dizie ttylko ciągle w czymś grzebie, no i za rękę nie chce chodzić. Nrmalnie do przedszkola wózkiem będzie jeździł!

a nie chce trzymać się wózka:confused::confused::confused:
a co do wózka i przedszkola....część dzieci jest przywożonych wózkami

Wlasnie ;)

U nas w sklepie dzieciecym sa takie rozne cienkie, male kocyki. Za chyba 19 zł najtansze wiec niedrogo.

A ja sie zastanawiam w co ubierac mloda - robi sie coraz cieplej a ja dalej ubieram ja tak jak przy 15stopniowym mrozie haha. I nie wiem czy kupic cienki kombinezon (tylko jaki?) czy po prostu kurtka i spodnie?

rozmumiem, że zapraszasz mnie do Wejherowa, żebym sobie kupiła u Ciebie w sklepie:confused:;-)

a Młodego pakuje na spacer w kombinezon (taki z polarku, ale troszkę grubszy) i przykrywam grubym kocem...nie jest mu za ciepło:happy:
Wg mnie nie kupuj już kombinezonu, bo Ci się nie przyda. Spodnie i kurtka też mogą być

ja na spacerek różnie ubieram synka bo raz kombinezonik z polarku i koc innym razem kurtka i apodnie no i grubszy koc i jest ok bo jak raz ubrałam go za grubo to tak płakał ze nie umiałam za daleko jechac bo tak sie darł wiec wróciłam sie do domu i przebrałam i było ok.... :)
zapomniałabym zamówiłam sobie ta książeczke zółwika do której ,któraś z Was linka pokazywała-super jest....

o to kupiłaś sobie już ten śpiworek bo z tego co pisałaś to nie miałaś w zestawie- fajnie a nowy czy używany, a te osłonki są szare:-):-) jak je masz to zamontuj i zrób mi zdjęcie z bliska. co gondoli to ja nie mogę się doczekać aż ją zmienię mi się spacerówa strasznie w buzzie podoba

ja to ostatnio mam problem z ubieraniem bo jak slonce to naprawde cieplo a jak nie to chlodniej, ale kombinezonu tez dawno nie zakldalam...kurteczka i spodenki(pod spodenki rajtki) i jak jest zino to w spiworek a jak cieplej to tylko kocykiem przykrywam.....

reklama
Do góry