reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

ja jestem zmuszona codziennie rano zamiatać podłogę bo się kurzy i mam przy tymod razu pomocnika Igora ,który uwielbia łapać za szczotkę lub co gorsza za zmiotkę z brudami :-)))) nie chcę sobie wybrażać co by było z tym karcherem :D:D:D:D:D
zmywam podłogę jak śpi :p

reklama
Dziunka sorki nie zauwazylam... ale dziewczyny nastukalay o tych butkach ;o)
Ja tez jestem w poszukiwaniu tych rajstopek, bardzo mi sie one podobaja i mysle ze beda bardzo praktyczne. Ja ich w sklepie nie widzialam tylko widzialam jak dziecko od sasiada w nich biegalo, ale tatus nie wiedzial za bardzo gdzie mu je mam kupila. Poszukam i popytam. Jak sie cos dowiem to Ci dam znac.

Znalazlam takie sklepie internetowym ... sawelniane i maja gumki na kolankach i na stopkach
Ull strmpebukse med antiskli - Barn
Jak na Norweskie warunki to cena nawet ok, ale na Polskie to troche drogo wychodzi bo 114nok to jakies 55zl

No polska cena nie będzie się dużo róznić skoro skarpetki tej firmy (Sterntaler) kosztują 20 zł.
A jakby kupić kilka par, bo przecież jedna to mało to wogóle masakra...

Chyba zostanę przy getrach, o takich http://www.maminek.pl/default.asp?kat=70956

Moja teściowa naszywała łaty ze skóry na spodnie i rajstopy dla raczkujących brzdąców :)

moje dzieci raczkuja na gołych kolanach a jak zimno to w dresikach. Kuba dużo zasuwal na kolanach ale spodni nie poniszczył co najwyżej pobrudził nieco

Ostatnia edycja:
nam by się przydały nakolanniki do raczkowania po trawie :-D

o:
[video=youtube;goqAArr7XDw]http://www.youtube.com/watch?v=goqAArr7XDw[/video]

reklama
Do góry