reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Dziewczyny znacie się na uszzelkach do drzwi???? Mam takie wielkie szpary przy drzwiach wejściowych, muszę je zatkać. ALe patrzę na allegro a uszczelek 500 rodzai, jakieś profilowane, wypełniane, haftowane, huk go wie jakie. Te na pare te na dym, a jakie na dziurę???
No i jeszcze, bo te drzwi to mi się wypaczyły i u góry przylegaja do futryny a na dole kot świat ogląda. Więc jak ja mam ta uszczelką okleić? Tylko tam gdzie dziura czy całość mimo, ze u góry nie trzeba?

reklama
Dziewczyny znacie się na uszzelkach do drzwi???? Mam takie wielkie szpary przy drzwiach wejściowych, muszę je zatkać. ALe patrzę na allegro a uszczelek 500 rodzai, jakieś profilowane, wypełniane, haftowane, huk go wie jakie. Te na pare te na dym, a jakie na dziurę???
No i jeszcze, bo te drzwi to mi się wypaczyły i u góry przylegaja do futryny a na dole kot świat ogląda. Więc jak ja mam ta uszczelką okleić? Tylko tam gdzie dziura czy całość mimo, ze u góry nie trzeba?
Ja mialam taka szpare i kupilam gumowe. one sa dosyc grubei mocne, nakleilam tlyko w tych miejscach gdzie dziury i to w pewnym fragmencie podwójnie, taka szpara byla. No i teraz gra, znaczy cisza i cieplo :)

o takie: http://allegro.pl/uszczelki-gumowe-varnamo-guma-epdm-k-profil-i1341857725.html

z tym ze maja profil "D"

Ostatnia edycja:
Mnie tez sie wydaje ze te polskie przeceny to ściema. W Anglii to sa promocje hihihihih

Niekoniecznie. Czasem można trafić kurtki firmowe za 40 zł ;)

Polecam, ale kupno nowych drzwi :D u nas też masakra, ale A okleił i to taką porządną wielką uszczelką, nie wiem skąd wytrzasnął i niewiele to dało...

Ładne te puzzle... Pamiętam, że w przedszkolu lubiłam je układać :))) A my dziś dostaliśmy dinozaura Fisher Price i jest ekstra. Przyszły też ośmiorniczki ale poczekają do imprezy bo to prezent zamówiony przez znajomych więc niech Konradowi dadzą oficjalnie ;))

Baterie od kostki już wymienione na kolejne nowe :szok:szybko...do tego mikrofon chyba padł:szok:

Jeśli chodzi o kulę to jest u nas mega hitem, myslałam że mama kupiła v-tech, ale kupiła simbę i nic nie szkodzi. Joasia się z nią nie rozstaje!

Baterie od kostki już wymienione na kolejne nowe :szok:szybko...do tego mikrofon chyba padł:szok:

Jeśli chodzi o kulę to jest u nas mega hitem, myslałam że mama kupiła v-tech, ale kupiła simbę i nic nie szkodzi. Joasia się z nią nie rozstaje!
A jakie baterie masz do kostki?bo ja mam takie pianinko Fishera i tam tez baterie szybko wysiadaja..podobno duracela sa super teraz kupie i zobaczymy czy dluzej pociagnie...
Dziunka daj link do tej koli>?

reklama
Do góry