reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
U mnie przy noworodku dałoby radę, teraz wiadomo ze nie, ale jak jeździłam Julkę zawozić do przedszkola, joasia zwykle spała, takiego czegoś mi brakowało:tak:

Ja dziś siedze cały dzień na allegro i szukam firanek... chyba nigdy ich nie znajde. Poza tym szukam obrazu mój mąż stwierdził, że może kupimy sobie na Walentynki taki wspólny prezent do domu :))) Jeszcze oglądam chlebaki bo przydałoby się już nie trzymać chleba w reklamówkach... Więc siedze i szukam i szukam :)))

Ostatnia edycja:
Ja dziś siedze cały dzień na allegro i szukam firanek... chyba nigdy ich nie znajde. Poza tym szukam obrazu mój mąż stwierdził, że może kupimy sobie na Walentynki taki wspólny prezent do domu :))) Jeszcze oglądam chlebaki bo przydałoby się już nie trzymać chleba w reklamówkach... Więc siedze i szukam i szukam :)))

Asia jaki Ty masz model tego x-landera?

i o jakim obrazie myslicie do salonu??

Asia jaki Ty masz model tego x-landera?

i o jakim obrazie myslicie do salonu??
Ja mam x-landera XQ a co do obrazu to myśle coś tego typu:
PROMOCJA______Obraz tryptyk 150x85 Obrazy ARTPRINT (1444706536) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Art Beauty MODERN WENGE obraz 120x70cm NOWOŚĆ FV (1445072814) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Azza a widziałaś u tego sprzedawcy tryptyki? Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro tam w galerii mają duży wybor mi się motywy kwiatowe bardzo podobają. Cos musze sobie takiego do sypialni strezlić

O, dzięki... jakoś przeoczyłam tego sprzedawce :)))

reklama
Mi też się bardziej podoba tylko, że pierwszy jest drukowany a drugi malowany... A Ty swój gdzie kupiłaś, na allegro czy w jakimś sklepie ?

oczywiscie ze allegro:-) za dalam za swoj 120zl juz z wysylka i jest malowany 1337271496.jpg

Do góry