reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
dziunka - ja nawet w sklepie kupując zwkle przymierzam 15 par i z reguły żadne dobrze nie leżą.. a bez mierzenia to już całkiem sobie nie wyobrażam. Ja nie kupuję w necie ubrań dla siebie, po kilku skuchach..

nefretete - Gaja ma wózeczek z regulowaną rączką, dzięki czemu jest w stanie go wygodnie przed sobą pchać, a nie wisiec na rączce. Upewnij się na jakiej wysokości jest rączka w tym wózeczku, któy wybrałas ;)

A ja nareszcie kupiłam zebre Fisher Price. Już miałam dość tych poszukiwań i dałam ciut więcej niż planowałm. Chciałam za 100 zł a kupiłam za 120 ale za to do odbioru u mnie :)))

Dziewczyny czy któraś z Was kupiła tą miseczke nie wysypke?

Ostatnia edycja:
A ja nareszcie kupiłam zebre Fisher Price. Już miałam dość tych poszukiwań i dałam ciut więcej niż planowałm. Chciałam za 100 zł a kupiłam za 120 ale za to do odbioru u mnie :)))

Dziewczyny czy któraś z Was kupiła tą miseczke nie wysypke?

a jaki model tej zebry kupilas??ja chyba kupie kubek niewysypek ktos dawal linka chyba Dziunka...

Pytanie z dzialu zakupow dla mam: :)

drogie uzytkowniczki zmywarek...... jakie modele moglybyscie mi polecic a jakie nie? a jesli byscie mialy drugi raz kupic, to waska czy szeroka? Jestem wlasnie w czasie szukania jakiejs i nie mam pomyslu na co warto zwrocic uwage a na co nie :)

Pytanie z dzialu zakupow dla mam: :)

drogie uzytkowniczki zmywarek...... jakie modele moglybyscie mi polecic a jakie nie? a jesli byscie mialy drugi raz kupic, to waska czy szeroka? Jestem wlasnie w czasie szukania jakiejs i nie mam pomyslu na co warto zwrocic uwage a na co nie :)

Ja mam Mastercoka i nie polecam, obecnie myślimy na zakupem Boscha, np. taka;Zmywarka do zabudowy BOSCH SMI 58M95EU (60cm (1429925455) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy Co szerokości to w żadnym wypadku wąskiej, chyba, że nie masz miejsca. Wąska zużywa zaledwie 2l mniej a mało tam wchodzi. Z dużym garnkiem i patelnią już byś miała problem a ręcznie myć nawet te kilka garków to się mija z celem oszczędnośći wody.

reklama
Ilona no nie wiem czy az taki zbędny...tzn mój Marcelos-szatanos dopiero zaczyna sie ta zebra coraz czesciej bawić [mamy taka sama co aza]. No ale Ty masz tez bujak wiec w sumie bez sensu.. ja bym nie kupowala. U nas z zebra bez wiekszych rewelacji, od czasu do czasu. Byc moze taki bujak bylby lepszy......No ale Marcela na długo zadne zabawki nie zajmują. Praktycznie mógłby zyc bez nic. Woli czytac i targac na milimetrowe kawalki gazety lub myc i zamiatac podłogi i ogólnie obserwować i pomagac mi w codziennych czynnościach.

Do góry