reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Ja tez myślałam czy dzis się do Pepco nie przejechać hehe... Tak ogólnie popatrzeć co tam teraz mają :)))

Kobitki a co myślicie o takim czymś: PCHANKA - PCHAJKA DREWNIANA - WESOŁE SMOKI 54626 (1484672886) - Aukcje internetowe Allegro Czy to już dla naszych dzieci się nadaje czy to raczej później?

Asia ja mam identyko pchacza i jeszcze taki jeden drewniany z ikei ktorego nie ma juz w sprzedazy i Kacper uwielbia je pchac ale on juz od dawna je ma i je lubi wiec u nas ta zabawka sie sprawdzila teraz z tym dinkiem bedziemy na dwor chodzic:-)ja bym na Twoim miejscu kupila go:-)

to na tej aukcji są te smoki tańsze WESOŁY SAMOLOT NA KIJKU DO PCHANIA *hit 2011r* (1501192232) - Aukcje internetowe Allegro znalazłam tez takie WESOŁY SAMOLOT NA KIJKU DO PCHANIA *hit 2011r* (1501192232) - Aukcje internetowe Allegro chyba wiecej funkcji ma znaczy sie wiecej sie elementów rusza bo w tym smoku to tylko dzwiek dzwoneczków tak?? ciekawe które by sie lepiej podobało :):) kiedys własnie miałam chrapke na ten samolot ale wiedziałam ze młody jest sporo za mały :) i aza mi własnie o tym przypomniała. Tez kupie małemu, być moze bedzie z tym po dworze szalał :)

to na tej aukcji są te smoki tańsze WESOŁY SAMOLOT NA KIJKU DO PCHANIA *hit 2011r* (1501192232) - Aukcje internetowe Allegro znalazłam tez takie WESOŁY SAMOLOT NA KIJKU DO PCHANIA *hit 2011r* (1501192232) - Aukcje internetowe Allegro chyba wiecej funkcji ma znaczy sie wiecej sie elementów rusza bo w tym smoku to tylko dzwiek dzwoneczków tak?? ciekawe które by sie lepiej podobało :):) kiedys własnie miałam chrapke na ten samolot ale wiedziałam ze młody jest sporo za mały :) i aza mi własnie o tym przypomniała. Tez kupie małemu, być moze bedzie z tym po dworze szalał :)

Mama dalas dwa razy ten sam link:p tez chcialam taki samolot ale zobacz ze to sam plastik i latwo polamac drwniany ciezej..a ten dinus to zadnych dzwiekow nie wydaje tylko wali koralikami o ziemie:p

Ostatnia edycja:
Tych plastikowych nie polecam. To sa takie jak "odpustowe", nie raz Zuzi kupilismy na odpuscie to ledwo do domu doniosła - takie badziewie.

reklama
Do góry