reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
My przejechalismy sie pare dni temu po 3 hurtowniach zeby porownac ceny i było warto... Co w jednej jest drozsze to w drugiej tansze i na odwrot ;-)A w jednej znalezlismy stroj marynarza-kapitana:tak: Już wiemy co synek ubierze w swieta :tak:Jak tylko kupimy to zrobie zdjecie i wkleje

my juz jezdzimy od prawie miesiaca i cos mnie trafia... w szczegolnosci jak sklepy zmieniaja ceny :| bo niby inna dostawa itp... a na cos trzeba sie zdecydowac... dzisiaj podejmiemy ostateczna decyzje miedzy dwoma sklepami... jeden tanszy bo w przyslowiowej dziurze i wiekszosc na zamowienie czy ciut drozszy ale renomowany i wspolpracujacy z wieloma znanymi przedstawicielami... w sumie chyba teraz chodzi o koszty transportu... i o pewnosc... ale jeszcze bede do nich dzwonic... nie ukrywam ze do jednego sklepu mamy 40 a do drugiego 50 km :baffled: moj ma juz serdecznie dosyc... ale jak zamowimy to bedzie spokoj...

mam pytanko jaka wanienke bedziecie kupowac... bo ja chce rewelacyjna wanienka ONDA EVOLUTION HIT CENA !!! (710716119) - Aukcje internetowe Allegro ale moj uwaza ze te profilowania beda przeszkadzac w kapieli... ja ze nie... wg mnie malego na razie nie polozy sie w wannie bo bedzie stopniowo do niej przyzwyczajany i zanim polozy sie na calego to moze minac 2-3 miesiace... a wtedy juz moze lezakowac jak na zdjeciu... co sadzicie? :)

tak w ogole dla mam mieszkajacych w uk to w tesco maja teraz promocje na produkty tompee tippee, sterylizatory sciagaczki do pokarmu itp sa za pol ceny, mysle, ze warto.......

mam pytanko jaka wanienke bedziecie kupowac... bo ja chce rewelacyjna wanienka ONDA EVOLUTION HIT CENA !!! (710716119) - Aukcje internetowe Allegro ale moj uwaza ze te profilowania beda przeszkadzac w kapieli... ja ze nie... wg mnie malego na razie nie polozy sie w wannie bo bedzie stopniowo do niej przyzwyczajany i zanim polozy sie na calego to moze minac 2-3 miesiace... a wtedy juz moze lezakowac jak na zdjeciu... co sadzicie? :)
ja mam podobną wanienkę, ale jeszcze nie próbowałam ;) dostałam ją od koleżanki i uważam, że jest fajna :)

a mi wczoraj doszedł ten kombinezon i jest świetny! gruby, materiał super :) bardzo jestem zadowolona z zakupu NOWY BABY CODE KOMBINEZON R 68 6 MIES (702552596) - Aukcje internetowe Allegro

no i zastanawiam się nad tym łóżeczkiem KOJEC/ŁÓŻECZKA SUN# PEŁEN WYPAS 6kol.POLECAM (711580154) - Aukcje internetowe Allegro kupić turystyczne i tak kupimy, bo ja nie my, to rodzice ;)

tak w ogole dla mam mieszkajacych w uk to w tesco maja teraz promocje na produkty tompee tippee, sterylizatory sciagaczki do pokarmu itp sa za pol ceny, mysle, ze warto.......

Katrenki ja juz skorzystalam :-) ale kupowalam aventa, ktory tez jest na promocji ;-)
A wogole to musze sie przypomniec znajomej, jest taka strona ktorej nie znam nazwy i o to wlasnie musze ja zapytac na ktorej wysylaja darmowe buteleczki z renomowanej firmy (takze nie znam nazwy) ktore maja smoczki idealnie wyprofilowane jak piers mamy, wiec jezeli chcesz dokarmiac butelka bo np. zmusi cie do tego sytuacja a nie chcesz przestac karmic piersia to sa podobno idealne. Po zarejestrowaniu sie na stronie wysylaja Ci darmowa buteleczke, ale jezeli masz znajomych ktorym by nie przeszkadzalo zeby wyslali buteleczke na ich adres to mozesz spokojnie ich zarejestrowac ;-) moja znajoma zamowila tak 3 buteleczki, jedna na swoj adres, jedna na adres mamy i trzecia na adres kuzynki chyba. Jak za darmo to moim zdaniem trzeba brac. ;-);-);-)

Katarzyna fajna ta wanienka, wyglada naprawde bajerancko ale slyszalam ze takie sa nie praktyczne bo nie wygodnie sie kapie dzidziusia na brzuszku. a gdy jest starsze to ma malo miejsca. Ja kupilam najzwyklejsza uniwersalna wanienke. A jak dziecko podrosnie to i tak pewnie bede kapac w normalnej (oczywiscie jak juz sam bedzie mogl stabilnie siedziec) a tak przynajmniej poki nie bedzie wystarczajaco duzy do normalnej mam pewnosc ze w dzieciecej wanience napewno sie zmiesci ;-) Ale to osobisty wybor :) Ja sama tez myslalam na poczatku o takiej profilowanej wanience.

Ja mam Onde, ale nie Evolution (jest chyba węższa). Znalazłam sporo dobrych opinii na temat tej wanny. Nie wiem jak to będzie z położeniem na brzuszku, ale na pewno starczy na długo, bo większe dziecko sadza się w niej w przeciwnym kierunku.

Klaudzia ja tez chce zwykla najzwyklejsza wanienke...wydaje mi sie, ze te z "poleczkami" sa dobre na pierwsze kilka kapan zanim nie nabierzemy wprawy a potem to jednak lepiej miec wiecej miejsca....
Ogladalam wanienkiz fisher price te z tymi hamaczkami dla noworodkow...i tak sie zastanawiam....wszystko fajnie ale jak polozysz dziecko na tym hamaczku to jak masz je umyc skoro cala woda jest pod nim a ono sie nawet nie zamoczy...czy czegos nie rozumiem...?

reklama
Klaudzia ja tez chce zwykla najzwyklejsza wanienke...wydaje mi sie, ze te z "poleczkami" sa dobre na pierwsze kilka kapan zanim nie nabierzemy wprawy a potem to jednak lepiej miec wiecej miejsca....
Ogladalam wanienkiz fisher price te z tymi hamaczkami dla noworodkow...i tak sie zastanawiam....wszystko fajnie ale jak polozysz dziecko na tym hamaczku to jak masz je umyc skoro cala woda jest pod nim a ono sie nawet nie zamoczy...czy czegos nie rozumiem...?

Katrenki ja wybralam najtansza wanienke jaka mogla byc bo w Ikei za 5funtow (25zl) Uwazam ze nie ma co przeplacac, to tylko wanienka a nie lozeczko, kojec, mata edukacyjna czy wozeczek. A kazda kapiel dla maluszka bedzie przyjemna.
Moja mama mowila ze mieli taki lezaczek wkladany do wanienki dla mnie i wyrzucili go po 4 dniach bo ich wkurzal. A tak jak ty mysle ze fajne te wanienki poki nie nabierzemy wprawy. ;-)
Oszywiscie znajda sie osoby dla ktorych taka wanienka bedzie najlepszym wyborem :)

Do góry