reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
wiecie co ... szukam tematu o fotelikach i nie moge znalesc nic :| zadnej propozycji co zamierzacie kupic bosh ....
Ja Kasiu strone wcześniej pisałam jaki kupuję. Owszem, jeszcze go nie kupiłam ale myślę, że jest godny zainteresowania :)))

dziewczyny jakie macie nianie elektroniczne bo potrzebuję kupić i nie wiem którą:zawstydzona/y:

Ja mam Angel Care i jest świetna. Nie mam z nią żadnych problemów.

a ja się w końcu zdecydowałąm na krzesełko do karmienia :)
albee-baby_2086_200376281.gif

dziewczyny jakie macie nianie elektroniczne bo potrzebuję kupić i nie wiem którą:zawstydzona/y:
ja mam taką BABY ONO Elektroniczna niania 450M BABYONO TANIO (993131407) - Aukcje internetowe Allegro zadowolona jstem chociaż czasem ściąga dzieci sąsiadów. ALe u mnie wszystko ma zakłucenia (telefony, internet) podobno przez bliskość trakcji kolejowej.

a ja się w końcu zdecydowałąm na krzesełko do karmienia :)
albee-baby_2086_200376281.gif
bardzo fajjne. A nie bisz się, ze ci te linki krzesła poniszczą?

bardzo fajjne. A nie bisz się, ze ci te linki krzesła poniszczą?

też o tym pomyślałam ;) planuję zrobić sztywny pokrowiec na siedzisko a pzy oparciu zabezpieczyć flanelką..
ryzyko zniszczenia jest, ale za to nie wstawiam sobie do jadalni wielkiego krzesełka, niekoniecznie pasującgo do wnętrza i zajmującego dużo miejsca
no i jestem w stanie zabrać to wszędzie ze sobą - w gości, na wakacje, itp ;))

reklama
Do góry