reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
w poniedziałek w Uwadze ma byc temat fotelików... i co prawda bylam w tym tyg w jednej hurtowni i podobał mi sie z chicco proxima ... a pan powiedzial zeby obejrzec filmik z testów na youtube .... pasy wyrywaja sie z fotelika... o podobno taka dobra firma ... zreszta czekam do poniedziałku ;]

Ania super spacerówka :)

ZESTAW ESPIRO VECTOR + FOTELIK + PARASOLKA GRATIS (993437927) - Aukcje internetowe Allegro
mam fotelik z tej serii i zamówiłam sobie od razu adaptery , przydadzą się dla kolejnej dzidzi :)
Ania a który kolor?? spacerówka prezentuje się super u nas pare takich jeździ natomiast z gondolą mi się nie podoba

w poniedziałek w Uwadze ma byc temat fotelików... i co prawda bylam w tym tyg w jednej hurtowni i podobał mi sie z chicco proxima ... a pan powiedzial zeby obejrzec filmik z testów na youtube .... pasy wyrywaja sie z fotelika... o podobno taka dobra firma ... zreszta czekam do poniedziałku ;]

Ania super spacerówka :)

Kasia a sprawdzałaś testy?? czy tak sobie poszłaś pooglądać??

reklama
Zastanawiam sie nad zmiana spacerowki.
Mam od Roana-jest duza i ciezka. Jak mieszkalam w Zgorzelcu nie przeszkadzalo mi to, bo wozek trzymalam w aucie. Jak szlam na spacer to Macio byl w foteliku samochodowym a ja montowalam wozek. Teraz maz jezdzi autem do pracy. W Szczecinie juz sam chodzil, wiec jak musialam wozek wniesc po 8 schodkach do windy to on byl na dole i czekal. Ale z Alanem jest problem. Nie stoi, nie chodzi, wiec wozek musze z nim wnosic i znosic, a ja juz teraz gondoli nie daje rady...

Nie mam za duzo pieniedzy i licze wydac tak ok 250zl na nowy lub uzywany, ale aby byl w miare lekki, najlepiej z rozkladanym siedzeniem, duzymi pompowanymi lub piankowymi kolami i w ogole jak najlepszy ;) Doradzicie cos?

Do góry