aza ja też mam już kupiony od 9 do 36 kg...
jutro może małej zrobię w nim fotki to Ci zaprezentuję jak on wygląda
Będe wdzięczna... Oczywiście wraz z linkiem prosze :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aza ja też mam już kupiony od 9 do 36 kg...
jutro może małej zrobię w nim fotki to Ci zaprezentuję jak on wygląda
Ja zmeiniałąm fotelik jak Sonia miała niecałe 8kg stąd decyzja na 0-18, ale tak jak Kasiula myślimy o 2 dzidzi tak wiec i drugim wiekszym foteliku w przyszłym roku a ten młodziak dostanie w spadkuja wybralam przedzial 9-18 bo mysle ze dla Pawełka starczy pozniej bedzie druga dzidzia to ja do tego przełozymy a dla Pawełka sie kupi juz wiekszy jakis
ja wybralam przedzial 9-18 bo mysle ze dla Pawełka starczy pozniej bedzie druga dzidzia to ja do tego przełozymy a dla Pawełka sie kupi juz wiekszy jakis
czy jakieś wady ma to turystyczne łóżeczko?
ja mojego widzę przez siatkęMoże dla ciebie to nie będą wady, ale ja zauważyłam takie "cechy":
- szeleści
- jest materiałowe, więc nie widać przez nie tak dobrze jak przez szczebelki
- jeśli dziecko będzie w nim dużo siedziało, to nie ma się za co złapać żeby trenować wstawanie - boki są gładkie