reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
lagajka kupilas juz huśtawkę ?? jak nie to w weekend widziałam w Auchanie po 19 zł

co do fotelików bo chcialam chicco proxime jednak obejrzałam testy zderzeniowe na yt i program Uwaga poświęcony im i odrazu mi sie odechciało ;] zresztą pan w sklepie tez odradził

ja wybralam przedzial 9-18 bo mysle ze dla Pawełka starczy pozniej bedzie druga dzidzia to ja do tego przełozymy a dla Pawełka sie kupi juz wiekszy jakis
Ja zmeiniałąm fotelik jak Sonia miała niecałe 8kg stąd decyzja na 0-18, ale tak jak Kasiula myślimy o 2 dzidzi tak wiec i drugim wiekszym foteliku w przyszłym roku a ten młodziak dostanie w spadku ;)

ja wybralam przedzial 9-18 bo mysle ze dla Pawełka starczy pozniej bedzie druga dzidzia to ja do tego przełozymy a dla Pawełka sie kupi juz wiekszy jakis

my właśnie w taki sposób rozplanowaliśmy foteliki....Patula musi się za jakiś czas wyprowadzić z tego do 18kg żeby Arek mógł w nim jeździć

A tak to sobie zaplanowałyście... Cwaniary... Głupie to nie jest...Ja też w sumie planuje drugie więc może to jest dobry pomysł... Hmmm... Przemyślimy sprawe...

W najbliższym czasie ma zamiar kupić małemu łóżeczko turystyczne, bo mi strasznie sie młody rzuca w łóżeczku i czasami budził sie z płaczem bo przekręcił sie w poprzek :-( bo szczebelki mu główke uciskały. teraz spię z nim.

Chcę zrezygnować z drewnianego łóżeczka, powiedzcie czy jakieś wady ma to turystyczne łóżeczko?

czy jakieś wady ma to turystyczne łóżeczko?

Może dla ciebie to nie będą wady, ale ja zauważyłam takie "cechy" ;):
- szeleści
- jest materiałowe, więc nie widać przez nie tak dobrze jak przez szczebelki
- jeśli dziecko będzie w nim dużo siedziało, to nie ma się za co złapać żeby trenować wstawanie - boki są gładkie

reklama
Może dla ciebie to nie będą wady, ale ja zauważyłam takie "cechy" ;):
- szeleści
- jest materiałowe, więc nie widać przez nie tak dobrze jak przez szczebelki
- jeśli dziecko będzie w nim dużo siedziało, to nie ma się za co złapać żeby trenować wstawanie - boki są gładkie
ja mojego widzę przez siatkę ;) a do nauki wstawania można kupić takie uchwyty UCHWYTY DO NAUKI WSTAWANIA 4 SZTUKI 2 kolory (1091678400) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry