reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Super ta kostka. Oli tez ma cos na tej zasadzie i bardzo lubi sie tym bawic ;)

my tą kostkę Igiemu kupiliśmy na dzień dziecka i on dalej się nią bawi teraz jest na etapie śpiewu do mikrofonu :-)

Gosia a te buty to takie i popatrz a cenę a one z USA są EMU AUSTRALIA BRONTE HI WYSOKIE /CZEKOLADA ROZ;41 (1235434623) - Aukcje internetowe Allegro

Aga tu w Anglii sa takie buty tylko ze UGG i tez sa cholernie drogie. ale podroby mozna kupic juz za 5 funciakow :-D tyle ze to na 3/4 wyjscia sa. Pozniej podeszwa sie sciera i jak sie w nich chodzi to wyglada jakbys miala krzywe nogi. Zeszla zime jak mi stopy spuchly w czasie ciazy to w takich chodzilam. Wygodne bardzo i cieplutkie ;-)

reklama
my tą kostkę Igiemu kupiliśmy na dzień dziecka i on dalej się nią bawi teraz jest na etapie śpiewu do mikrofonu :-)

Gosia a te buty to takie i popatrz a cenę a one z USA są EMU AUSTRALIA BRONTE HI WYSOKIE /CZEKOLADA ROZ;41 (1235434623) - Aukcje internetowe Allegro
mi tez sie te buty podobaja ale cena straszna pewnie w usa one kosztuja ok 150zl na pl a sprzedawca sobie musi cos doliczyc heh zapytam Pati ile one tak kosztuja i dam Ci znac...
Super ta kostka. Oli tez ma cos na tej zasadzie i bardzo lubi sie tym bawic ;)

Aga tu w Anglii sa takie buty tylko ze UGG i tez sa cholernie drogie. ale podroby mozna kupic juz za 5 funciakow :-D tyle ze to na 3/4 wyjscia sa. Pozniej podeszwa sie sciera i jak sie w nich chodzi to wyglada jakbys miala krzywe nogi. Zeszla zime jak mi stopy spuchly w czasie ciazy to w takich chodzilam. Wygodne bardzo i cieplutkie ;-)

Klaudzia daj mi namiar na sklepy gdzie moze takie butki kupic w anglii??i jeszcze zalapie sie na jakies przeceny?jade w nastepny czwartek??

Kurcze ja tez napallam sie na ta kostke i ciuchcie:-_

Haha, niedlugo wszystkie listopadowe dzieciaki bedza mialy kostki:) Super!
Agrafka - powinni ci za darmo wyslac, bo takiego zbytu pewnie juz dawno nie mieli:)

mi tez sie te buty podobaja ale cena straszna pewnie w usa one kosztuja ok 150zl na pl a sprzedawca sobie musi cos doliczyc heh zapytam Pati ile one tak kosztuja i dam Ci znac...

Klaudzia daj mi namiar na sklepy gdzie moze takie butki kupic w anglii??i jeszcze zalapie sie na jakies przeceny?jade w nastepny czwartek??

Kurcze ja tez napallam sie na ta kostke i ciuchcie:-_

Gosiu w kazdym prawie sklepie z odzieza i butami takie sa - najtansze w PRIMARKU, przynajmniej podroby. A te oryginalne to trzeba szukac w wiekszych centrach handlowych w jakis firmowych sklepach z butami. Kurcze nie moge sobie przypomniec nazw tych sklepow ale jeden na pewno nazywa sie "office" ;-) pojdziesz na zakupy to znajdziesz ;-) promocje sa teraz na letnie rzeczy ale nie we wszystkich sklepach, juz wyprzedane wszystko raczej :-(

kupiłam w sobotę małej butki, Elefanten, zaszalałam 120 zł :-/ , ale skoro już śmiga to niech ma, zresztą to z jej kasy ;-)
kolor, jak dla mnie uniwersalny, jasny brąz, całe ze skórki
Maertwi mnie tylko to, ze pewnie na zime bedę musiała kupić jeszcze jakieś ocieplane :-/ w sumie zastanawiałam się , czy już teraz nie kupić ale stwierdziłam, ze to chyba byłaby [przesada, sama przecież w ocielpalnych butach nie śmigam ;-)

kupiłam w sobotę małej butki, Elefanten, zaszalałam 120 zł :-/ , ale skoro już śmiga to niech ma, zresztą to z jej kasy ;-)
kolor, jak dla mnie uniwersalny, jasny brąz, całe ze skórki
Maertwi mnie tylko to, ze pewnie na zime bedę musiała kupić jeszcze jakieś ocieplane :-/ w sumie zastanawiałam się , czy już teraz nie kupić ale stwierdziłam, ze to chyba byłaby [przesada, sama przecież w ocielpalnych butach nie śmigam ;-)
wiewióra takie?? https://www.babyboom.pl/forum/dziec...-2009-f289/pierwsze-buciki-43480/index11.html

reklama
Do góry