reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

eh ... a ja mam problem :( z prezentami ....
*dla chrzesniaka 2 lata ciastoline play-doh,
*dla siostrzenicy 10 miesiecy ... nie wiem co ;/ myslalam o bączku jakims takim z bajerami albo moze macie cos do zaoferowania ciekawego ? ona ma duzo zabawek po starszym bracie :( a na lalki mysle ze mala jeszcze jest ;/ moze dziunka ty rzucisz jakis pomysł :D
*dla chrzesniaka 5 lat- zero pomysłu !! ;/
*dla Pawełka!! tez nie mam pomysłu ;/ na wszytsko wydaje mi sie za mały za duzy połamie i wogole :| :| :| :| Cos mi zaświtało ze chyba Ula ma taka jakby koszykówke mini ? polecałabys ??
dla dziadkow i pradziadków ;] kubki byly w tamtym roku, kalendarze nie podobaja mi sie... co tu mozna było by jeszcze ??
dla meza bluze kupie i jakies pierdołki ;]

pomocy ;)

reklama
Kasia nie wiem czy polecic koszykowkę czy nie, bo wiesz dzieci są różne. Dla mnie fajna sprawa, plus taki ze jest parę regulacji wysokosci wiec dla malucha i starszaka bedzie dobra, ma super dzwieki, nawet dzwięki okrzyków widowni, jak się wrzuca piłeczki też wydaje dzwięki, Mozna pokręcac tablicę z wynikami, ktora ma w srodku jakby fasolki i to tez dzwięki daje :)
Oli bardzo duzo się tym bawił, kręcił co się dało, po bokach tez ma chyba buzię na spręzynie i tym też się Oli bawił.
Ja swojego czasu byłam z tej zabawki bardziej zadowolona niż z innych nowosci FP a to był zakup przez męża całkiem niezaplanowany, pojechał po żyrafę FP
FISHER PRICE K8844 PIŁECZKOWA ŻYRAFA. NOWA (1344462140) - Aukcje internetowe Allegro- u mnie Oli się tym bardzi często bawi!!!
i przywiózł też koszykówkę na dzien dziecka.
Kasia FP ma też fajny warsztat taki:
FISHER PRICE T5321 UCZONY WARSZTAT Z NARZĘDZIAMI (1333055695) - Aukcje internetowe Allegro
ja sama sie nad nim zastanawiam bo on uczy i widzialam na zywo, jest to dosc duże i ma fajne bajery :)

O to super :))) Dziękować kochana... w takim razie zamawiam :)))
polecam się na przyszłość ;)
Kasia a może komplet pościeli chrześnikowi kupisz , mój dostał na urodziny dwustronną z dinozaurami i moja kuzynka mówi że on nie chce pod niczym innym spać ,jeśli chodzi o dziadków to ja moim rodzicom na dzień babci i dziadka dałam poduszki z foto Kuby a teraz myślę o foto książce albo zrobieniu albumu ze zdjęciami z pierwszego roku Kuby

Co do tych sanek z biedronki, to naprawdę nie były konkretne. Miały oparcie słabej jakości (pół okrągłe z 5cioma rurkami grubości drewnianej kredki). Metalowe zdecydowanie odpadają. Wolę drewno:-)
Fajnym prezentem dla smyka jest "Garnuszek na klocuszek", mój Kuba dostał taki na urodzinki i jest nim zachwycony, dla rodziców też myślałam nad jakimiś zdjęciami. Co powiecie na kalendarz??

Ostatnia edycja:
Kasia a czym sie Pawelek interesuje??moj np uwielbia moj odkurzacz i taty narzedzia wiec wiem ze to malo chlopiecy prezent ale chyba damy mu taki zabawkowy odkurzacz cos takiego http://allegro.pl/duzy-odkurzacz-z-rura-na-baterie-gdansk-i1324604028.html lub taki http://allegro.pl/rewelacyjny-odkurzacz-elektryczny-rowenta-smoby-i1324456982.html i ten zestaw narzedzi fishera FISHER PRICE T5321 UCZONY WARSZTAT Z NARZĘDZIAMI (1333055695) - Aukcje internetowe Allegro a dla 10mcznej dziewczynki mysle ze jakas lala bedzie w sam raz jakas taka miekka zeby byla...

byłam własnie w Biedronce Stonce :D
kupiłam małemu klocuszki drewniane :-) łazi z wiaderkiem i wrzuca :D:D
chce kupić jeszcze kufer piracki i kosz na brudne ciuchy :D
ile u mnie rzeczy swiąteznych łał

Wiecie co przejadę się dziś do biedronki i jutro Wam napiszę co w niej ciekawego:-). Z tego co się orientuję to wszędzie jest mniej więcej to samo.
Mam nadzieję, że u mnie będą jeszcze te drewniane klocuszki o których piszecie.

Ostatnia edycja:
Cleo a gdzie w Biedronce kupiłaś, mąż pracuje w Zielonce ale nie wiem jeszcze czy tam są bo go wysłałam :)

Mój Oli kocha odkurzacze i szczotkę na długim kiju, no ale co się dziwic skoro widzi codziennie matkę po tysiąc razy zamiatającą i odkurzającą ;P On chodzi z miotłą 1/3 dnia i z rurą do odkurzacza :)
Chyba sie skuszę na odkurzacz dla małego. Maz ostatnnio widział w sklepie mini zestaw zmywający Viledy ;D i zastanawiał sie nad kupnem ale było napisane ze od ilus tam lat chyba 5 ;p

reklama
Ula u mnie z 30 pudełek stoi :D Tarchomin zapraszam ;-)
mam wrażenie że dopiero wszystko wystawili jak nigdy :O:

kupiłam lazanie ,ciekawe jak to smakuje haha.nawet duze pudło i 11,99 ( nie mrożona)

Do góry