reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
dzieki

Ula taki masz tak ? FISHER PRICE Mini Koszykówka M1800 OD RĘKI WAWA (1325283739) - Aukcje internetowe Allegro

Gosia zestaw narzedzi Pawel od chrzestnej bedzie mial no i ośmiorniczki do wody ... czym sie interesuje? wszytskim tylko nie zabawkami :D nie no mysle zeby cos bylo co gra wtedy dłuzej go zatrzymuje uwielbia muzyczki rozne bo jak cos gra to zaczyna tanczyc ehhhhhh myslalam o takim radiu fishera ale sama nie wiem
Kasia to moze cos innego niz zabawki mu kupic np ciuszki?bo skoro sie nie interesuje to jest sens zagracac mieszkanie??
byłam własnie w Biedronce Stonce :D
kupiłam małemu klocuszki drewniane :-) łazi z wiaderkiem i wrzuca :D:D
chce kupić jeszcze kufer piracki i kosz na brudne ciuchy :D
ile u mnie rzeczy swiąteznych łał
a jakie to klocuszki i kufer piraki tez jest w biedronce??

Cleo a gdzie w Biedronce kupiłaś, mąż pracuje w Zielonce ale nie wiem jeszcze czy tam są bo go wysłałam :)

Mój Oli kocha odkurzacze i szczotkę na długim kiju, no ale co się dziwic skoro widzi codziennie matkę po tysiąc razy zamiatającą i odkurzającą ;P On chodzi z miotłą 1/3 dnia i z rurą do odkurzacza :)
Chyba sie skuszę na odkurzacz dla małego. Maz ostatnnio widział w sklepie mini zestaw zmywający Viledy ;D i zastanawiał sie nad kupnem ale było napisane ze od ilus tam lat chyba 5 ;p

Ula cos dla naszych sprzayajacych chlopakow:-) HIT !SUPER ODKURZACZ + STOJAK - WÓZEK + AKCESORIA (1331193188) - Aukcje internetowe Allegro

gieoska
klocki drewniane są a kufer to wielkie pudlo plastikowe na kołach przypominające starą skrzynię
looknij w gazetce biedronki ( kufra nie ma)

fajne moja Maja na swoj roczek dostala takie Cymbałki Little Tikes 0916 – ceny, opis i opinie. Ceny już od 38 PLN i zero zainteresowania jak pacnela w nie z 3razy to bylo wszystko Kacper tez sie nimi nie interesuje zato moj pies sie zainteresowal patyczniem do nich i zerzarl go do polowy

Dziewczyny fajny zestaw instrumentów jest w LIDLU - widziałam w gazetce.

Ja ponawiam swoje pytanie: czy widziała któraś z was taki wynalazek SANKI Z BUDA? Podobno były w Tesco, ale oglądałam gazetkę i nie widziałam, a w necie takie hasło "sanki z budą" nie istnieje :)

Agrafka ja nie widziałam ale ja ostatnio mało widzę bo zasiedziałam się "na wsi" ;D
Klocki drewniane mam i ja buehehehehehe no jakże bym mogła ich nie mieć :)
Zabawek dość...cały nasz pokoj tonie w zabawkach, a jutro Olinkowi zostawię tylko parę i resztę wyniosę na górę ;D

reklama
Agrafka ja nie widziałam ale ja ostatnio mało widzę bo zasiedziałam się "na wsi" ;D
Klocki drewniane mam i ja buehehehehehe no jakże bym mogła ich nie mieć :)
Zabawek dość...cały nasz pokoj tonie w zabawkach, a jutro Olinkowi zostawię tylko parę i resztę wyniosę na górę ;D

Oj u nas też już dużo zabawek i ksiażek i klocków. Jeszcze stolik chicco od chrzestnej "w drodze". Myślałam żeby pod choinkę kupić Kubusia-opowiadacza, ale to już będzie ostatnia zabawka na długo długo. Musze kupić tę ramę z pojemnikami z IKEA żeby jakiś porządek zachować.

Do góry