reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Asia ale potrzebujesz juz teraz spacerowke?moze warto poszukac spokojnie czegos...maclareny sa super podobno..ale tez sie cenia...np maclaren volo jest leciutki i malo miejsca zajmuja nowy 400zl kosztuje uzywka polowe

Teraz jeszcze nie.. No właśnie słyszałam, że Macklareny są dobre, popatrze :))) A widziałam, że swoją spacerówe sprzedajesz :))))

reklama
a ja wam chyba musze powiedzieć, bo juz od początku tematu o kasie się zbieram, że moj mąz oddaje mi wszystko co do grosza, a jak na cos potrzebuje to się musi mnie pytac i o kase prosić :D jjak nie pracowąłam (bardzo krótki okres) to też tak było. Ja mu mowię o jakiś większych wydatkach ale on zawsze mowi, ze ja trzymam kase to ja rządzę inna sprawa, ze tak się rządzę,z e zwykle na nic mi kasy nie starcza :D

musze moim dzieicom kupic nowy zestaw ciastoliny. Mam kokosową małpkę ale się tłuka o nią oczywiście. Jak kupię drugi to moze Kuba się zainteresuje czymś nowym i zostawi michalowi malpkę. Tylko nie wiem na co się zdecydowac. Nie sądzę, by Kuba jakieś jedzenie z dodatkami chciała robić, o dentyściie pojęcia nie ma, za to lubi wyciskac żeby różności wychodzily z pompki. Moze lodziarnia? Coś mozecie polecić?
No i odkurzacz musz eKupic, bo mi mój zabiera i placze straszliwie jak próbuję sama odkurzać

a ja wam chyba musze powiedzieć, bo juz od początku tematu o kasie się zbieram, że moj mąz oddaje mi wszystko co do grosza, a jak na cos potrzebuje to się musi mnie pytac i o kase prosić :D jjak nie pracowąłam (bardzo krótki okres) to też tak było. Ja mu mowię o jakiś większych wydatkach ale on zawsze mowi, ze ja trzymam kase to ja rządzę inna sprawa, ze tak się rządzę,z e zwykle na nic mi kasy nie starcza :D

U mnie jest identycznie, ja to czasem jak cos w sklepie zobacze drogiego, jakas bluzke czy cos to rzucam "zobacz jakie śliczne, ale bym chciala to miec" to on na to "no to kup sobie", a mi az oczy z orbit wychodzą, normalne ze nie kupuje ale jego to nic nie obchodzi moglabym sobie kupic 5 wozkow gdybym chciala i by i tak nic nie powiedział. inna sprawa jest własnie ze nas na to nie stac i tez na mało co starcza.. A ja mu nawet piwa czasem nie chce kupic... wyredna żona!!!
Z drugiej strony sama musze wszystko wyliczac i myslec na co wydac a z czego zrezygnowac.

My mamy lodziarnie, osmiornice i fryzjera, fryzjer cieszy sie najwiekszym powodzeniem, lodziarnia troche sprawia im problemy z wyciskaniem, tzn ciezej jest a jak juz ciastolina troszke przyschnieta to wogole.Tego do posypki sama nie umie zakrecic wiec co chwila musze jej pomagac. Za to fryzjer to nawet Julus sobie poradzi, fakt ze zabawa polega tylko na wyciskaniu tych wlosow, bo dzieciaki nie potrafia jeszcze tych fryzur robic (Zuzia za to robi torty z tego co zostaje w głowie tego ludzika). Osmiornica najmniejszym powodzeniem sie cieszy. A jak ta malpka?? bawia sie chetnie. ja sie nastawiłam jeszcze na dentyste bo sobie pomyslalam ze oswoją sie z dentysta i tym co on robi z zabkami ;)
A moze taka pompke wlasnie zwykla? z roznymi? tylko ona szybko chyba ciastoliny miesza bo te warkocze chyba robi. Ja to daje dzieciako tylko jeden kolor bo inczej to by zlepek wyszedl w 5 minut i po ciastolinie. A i tak Julek calkiem niedawno zaczał sie nią bawic - do tej pory tylko jadł ;)

no właśnie Ewelina ja te tak do końca się nie ciesze z takiego układu, bo oni po prostu sa wygodni, oddaja kase i maja wszystko w nosie a ty się sama martw i kombinuj.

Malpka jest świetna, naprawde polecam. Ja na początek nei chcialam kupowac nic co kojarzy się z jedzneiem, bo obawiałam się, ze malutki Kubus może chciec to zjeść. Mamy już małpę 2 lata. Malpie wyciska się włoski, jęzorek i jeszcze takie włosopodobne coś z totemu, który trzyma między nogami. kuba to namietnie podcina :D do tego małpa ma 3 rózne rodzaje okosów w lapkach, jak się ogonek nacisnie to kokoski się zmaykaja w łapkach i wyciskają drobne przedmioty. Poza tym małpa siedzi na takiej trawiastej wysepce na której jest mnóstwo elementów ziwerzo i owadopodobnych do dociskania. W sumie małapa jest jednym z najtańszych a możliwości ma naprawde wiele. No i chyba najprostsza obsłudze jest.

Fajna ta małkpka, musze pomyslec. No to moze fryzjer tez mu sie spodoba...i tez jest jeden z tańszych, ja 50 zł za nowy dałam
A tak wogole to wymysliłam prezent na dzien dziecka dla obydwu dzieciakow na raz a tak własciwie do dla całej 3 bo tatuś tez napewno bedzie mial zabawe
HELIKOPTER LED RC METALOWY SKY FIGHTER WYSYLKA 24H (1445364161) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Znajomi mają i mały az sie popłakał ze śmiechu jak latał po domu(helikopter;)), gonił go, nawet skakać próbował, Zuzia juz troche umie sterować wiec fajna zabawa na wiosne by była. No ale to tylko pomysł, pewnie takich jeszcze wiele bedzie, hehe

Teraz jeszcze nie.. No właśnie słyszałam, że Macklareny są dobre, popatrze :))) A widziałam, że swoją spacerówe sprzedajesz :))))
Tobie to nic nie umknie hehe:-) za cos musze kupic zappa:-)
Ewela fajny ten samolot i niedrogi my mamy samochod ktory sie kreci dookola i tez jest zarabisty..

Kilolku,Ewelia a mieliscie kiedys nieoryginalne ciastoliny??pasuja one to tych wyciskarek co macie tzn malpki,fryzjera?bo Maja ma nieoryginalna z auchana i jest suoer ale ma malo foremek do tego i tez bym chciala kupic np malpke.

W poczatku maja idziemy na wesele. Niestety jako kobieta nie mam sie w co ubrac hahahahah. Nie no naprawde nie mam nic do założenia. Może podsuniecie mi jakies pomysly?? Bede wdzieczna, ja nie wiem co jest na topie . Dzieki z góry ;-)

Tobie to nic nie umknie hehe:-) za cos musze kupic zappa:-)
Ewela fajny ten samolot i niedrogi my mamy samochod ktory sie kreci dookola i tez jest zarabisty..

Kilolku,Ewelia a mieliscie kiedys nieoryginalne ciastoliny??pasuja one to tych wyciskarek co macie tzn malpki,fryzjera?bo Maja ma nieoryginalna z auchana i jest suoer ale ma malo foremek do tego i tez bym chciala kupic np malpke.
no ja mialam, play-doh jest lepsza moim zdaniem ale i te tanie się nadają. Tylko kupowąlam zame kolorki bez zabawek

W poczatku maja idziemy na wesele. Niestety jako kobieta nie mam sie w co ubrac hahahahah. Nie no naprawde nie mam nic do założenia. Może podsuniecie mi jakies pomysly?? Bede wdzieczna, ja nie wiem co jest na topie . Dzieki z góry ;-)
mi się podobaja spodnie z gorsetem w tym samym kolorze. Sama idę na wesele w lipcu i o ile tylko uda mi się do tego czasu schudnąć to na pewno sobie sprawię
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.nbc.com/americas-got-talent/images/contestants/alizma.jpg tylko czarne

Odkryłam cudo na ujędrnienie skóry. Stosuję już 4 dni i widzę poprawe!!!
E. T. Browne, Palmer's, Cocoa Butter Formula Firming Butter Q10 (Balsam ujędrniający) - kosmetyki i ich recenzje w KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)
Dostałam od szefowej mojej siostry , ona sama ma go z Uk.
Podobno ta firma ma tez swietny kosmtyk na rozstepy
Odkrylam cudo na rozstepy !!!!!!!! - Kosmetyki - Wygląd i uroda - Forum Vitalia.pl
Musze poszukac na alllegro czy sa tam do zdobycia

E. T. Browne, Palmer's, Cocoa Butter Formula Firming Butter Q10 (Balsam ujędrniający) - kosmetyki i ich recenzje w KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)
Odkrylam cudo na rozstepy !!!!!!!! - Kosmetyki - Wygląd i uroda - Forum Vitalia.pl

Na allegro tez są:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ale to usuwa calkowicie rozstepy??czy tylko rozjasnia??

Do góry